Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi ez a sok, "Hogy ismerjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok, "Hogy ismerjem meg" kérdés ebben a kategóriában? Egyesek nem tudják, hogy kell ismerjedni?

Figyelt kérdés
"Van egy lány,aki tetszik,ő is szokott nézni engem,hogy lehetne vele megismerkedni?"...Kb.minden 5.kérdés erre a sémára épül. Aztán jönnek a nagyon bonyolult válaszok,hogy menj oda és beszélgess vele...Egyesek tényleg ennyire fantáziátlanok?Ha nem tudnak ismerkedni minek akarnak kapcsolatot?És erről minek egyáltalán kérdést kiírni,mikor mi nem ismerjük a "lány",nem tudjuk mi jön be neki,mit szeret,mi érdekli,egyáltalán érdeklik-e a nők,azt meg pláne nem,hogy az adott kérdező érdekli-e.Akkor minek kell ugyanazt a béna kérdést 600-szor kiírni?

2017. máj. 5. 17:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Hogy az " Itt meg ott,hol tudok leszbikus,biszex lányokkal ismerkedni",meg a "Leszbikusok bevennétek egy pasit" kérdésekről ne is beszéljek. És még van pár újra és újra felbukkanó motívum,pl."elmondanád-e a barátnődnek,hogy ez meg az (kicsi a melled,van egy sebhelyed stb.)," "Szereted a BDSM-et és egyéb hülyeségeket",nem jó a szex,exek,stb.Nagyon ritkán találok "kincseket" vagyis új,egyedi,önálló,nem sablonos témájú kérdéseket.
2017. máj. 5. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Nem biztos, hogy a fantáziájukkal van gond. Az is benne lehet a pakliban, hogy csak szeretnék "kibeszélni" a témát, felteszik a kérdést, és kapnak rá válaszokat, ez pedig olyan érzéssel tölti el őket, hogy figyelnek rájuk és foglalkoznak az őket érintő helyzettel. Vagy az is lehet egy ok, hogy reménykednek, hogy a kiszemeltjük felismeri a leírt szitut és így találnak egymásra, mert élőben kicsit bátortalanabbak lennének kezdeményezni.

Legalábbis nekem ezek az indokok jutnak eszembe, mert valóban sok ilyen kérdés van itt, és nem hiszem, hogy ha valakit érdekel ez a "hogyan ismerkedjek " téma, az ne tudna visszaolvasni több tucatot ebből a kérdésből és ötletet meríteni belőle.

2017. máj. 5. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Igazad van, valóban nem lehet ezekre a kérdésekre érdemleges választ adni. Most örülsz? Igen, valakik nem tudják. Elég szomorú, hogy a legtöbb helyen még 2017-ben is meg kell tagadni önmagad, így aztán a személyes ismerkedés rögtön kilőve. És így születnek a kétségbeesett hol/hogyismerkedjek kérdések, amit te úgy élvezel. Azon meg már igazán felülkerekedhetnél, hogy a legtöbb ember but.. egyszerű.
2017. máj. 5. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

És ez miért zavar téged?

Miért kell olvasni akkor, ha zavar?

Mi értelme a kérdésednek?

Te azzal tisztába vagy, hogy provokálsz a kérdéssel és konkrét célja nincs?

2017. máj. 5. 18:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Pl.azért zavar mert én is leszbikus lány vagyok és érdekel a kategória,általában a leszbikus témák és marha unalmas hogy 2-3 oldalanta találok csak egy normális,nem ezerszer kivesézett kérdést,amikre a válaszokért csak lejjebb kellene görgetni kettőt + a magyarazatban kifejtettem a válaszadásnál felmerülő problémákat.

Már nem nyitom meg őket,de ha belépsz a ketegóriába látod őket.Nem tudom mi a provokáció ebben.

2017. máj. 5. 18:34
 6/7 anonim válasza:
83%
Mert aztán ennek a "kérdésnek" is jó sok értelme volt..:DDD
2017. máj. 5. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szörnyűség... Biztos nagyon unatkozhatsz.
2017. máj. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!