Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves nőt jó alaposan meg kell dugnom ha azt akarom hogy legyen ismétlése?
Figyelt kérdés
28 vagyok, hétvégére beszéltem le randit egy nővel, már 40 elmúlt. Rendesen,izomból szét kell dugnom ami a csövön kifér, hogy legyen folytatása?Azért már biztos tapasztaltabb mint a 25 éves nők.2016. okt. 26. 14:03
2/10 anonim válasza:
Vigyél magaddal engem vésztartaléknak...
3/10 anonim válasza:
Egy 40-es csaj lehetőségei már korlátoltak, nem kell törnöd magad. Szerintem ő idegeskedik, hogy téged hogyan készítsen ki.
4/10 anonim válasza:
Utolsó hahahahahahaha ezen jót nevettem... Neked lila f.ngod sincs a nőkről...
5/10 anonim válasza:
Nem sok tapasztalatod lehet, ha azt gondolod, hogy úgy lehet kielégíteni egy nőt, ha izomból dugod! Egy kicsit azért több kell!
6/10 anonim válasza:
Segítek, egy 18 évest és egy huszonévest is!
N.
8/10 anonim válasza:
Az a baj hogy lehet egy 40-es nő már tudja hogy nem attól lesz élvezetes a szex ha izomból dugják.
9/10 anonim válasza:
Pont ezért nem lesz következő alkalom. A felfogásod a szexualitásról borzalmas.
10/10 anonim válasza:
41 éves vagyok, de ha izomból dug...nak meg, nem lesz ismétlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!