Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hölgyek, titeket izgat ha mélytorkoztok, esetleg a pasi alaposan megjáratja a szátokban a f. rkát? Vagy csak egyszerűen szeretitek csinálni? Kort is írhattok
Magamtól is megy a mélytorok, azt nem szeretem, ha rányomja a fejem.
19N
Nem szeretem ha rányomja a fejem, nagyon megalázónak érzem.
egyszer tette meg velem a párom, utána pár hónapig egyáltalán nem akartam csinálni neki, ő meg nem erőltette rám.
Én nem szeretem a mélytorkozást, pláne nem élvezem, és nem is hagyom. Helyette használom inkább a kezemet is. A párom szerencsére nem is erőlteti. A torkomon kívül bárhol járathatja, ahol kedve tartja, de a "szokásosat" sem vetem meg. Igazából amíg nem kell letolnom a torkomon, még élvezem is. :)
17/L
én nagyon szeretek szopni. párom furának is találja :D így nekem az se volt gond amikor rányomta a fejem. én egyszerűen akkor is szeretem ezt csinálni neki ha nem kapok viszonzást mert épp olyan napok vannak :D nagyon szeretek orálisan kielégíteni, mélytorok ment már, és azt se bántam ha a fejemet rányomta.
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!