Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szexeltetek már meleg pasival, mert tudni akartátok, sikerülne-e, felizgatnátok-e eléggé? Ha igen, hogy sikerült?
"Lányok, ti szexeltetek már meleg pasival," azt a meleg pasit hívják úgy, hogy biszex. Az, hogy a homoszexualitás van túlsúlyban attól még biszex. A full meleg nem tud lányokkal szexelni. El sem jut odáig.
Nekem is volt olyan lány aki erősen próbálkozott. Az ölembe ült, puszilgatott, de kirázott tőle a hideg. Úgy képzelem ezt érezné egy heteró ha egy másik férfi ülne az ölébe. Nem. Nekem ez biztosan nem menne.
(csak zárójelben. Mekkora parasztnak kell már lenni ahhoz, hogy rámássz valakire akiről tudod, hogy nem vonzódik hozzád csak azért, hogy "na majd te megmutatod!"? Persze, ha egy meleg csinálná ezt egy heteróval akkor már menne az anyázás. Pedig a két dolog ugyan annyira undorító!)
Meleg férfi nem izgul fel a női érintésre
N
Nem azert izgatnak a meleg ferfiak, mert kihivas, hanem mert sokkal tobb nagyon szep, vonzo arcra, alakra is van koztuk. Es manapsag nem vicces kuloncok, hanem apolt, gusztusos pasik.
Arra kivancsi lennek, hogy a Madonna tipusu nokhoz mit szolnak. Mikor valami transzvesztitas is van egy noben, pedig kecses, es megis.
"mert tudni akartátok, sikerülne-e, felizgatnátok-e eléggé"
Az megvan, hogy ott ahol nincs pi*a ott a kecske is fel tudja izgatni a férfiakat? Attól nem lesz egy meleg heteró, hogy fel tudod izgatni és ez nem azt bizonyítja, hogy te milyen jó nő vagy, hanem azt, hogy van egy lyukad amibe belefér egy f*sz. Egy meleg meg nem fog veled lefeküdni.
Én egy csinos csajjal egyszer szívesen kipróbálnám, egyrészt kihívás, másrészt érdekel, milyen íze, illata van egy nőnek, mennyire lehet velük intenzíven tolni.
Ettől függetlenül az egész udvarlási procedúrát egy keféért biztos nem csinálnám végig, nekem ez életidegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!