Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok van itt olyan meleg fiú aki körülmetélt?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok,mit szólnak hozzá,ha meglátják?2020. máj. 10. 17:43
3/14 anonim válasza:
Volt már körülmetélt partnerem. A szex ugyanolyan jó volt vele, mint mással és örültem, hogy ilyen péniszt is megkóstolhattam. :)
Ezen nem múlik semmi. Kemény legyen és tudjon vele bánni a gazdája, az a fontos. :)
Nem lepődtem meg, mert tudtam, hogy a partnerem körülmetélt.
4/14 anonim válasza:
Tudtam hogy körülmetélt a partner, de a makkja nem volt neki érzékeny, így azért nehezebb volt vele bánni, illetve már túlzottan sokáig bírta. Egy idő után már nem volt vele élvezetes, ezért inkább kézzel fejeztem be neki.
5/14 anonim válasza:
Én az vagyok, szerintem ugyan olyan minden :D
6/14 anonim válasza:
Én is körülmetélt vagyok.
Nem volt rossz tapasztalatom.
És igaz, hogy sok idő kell míg elmegyek.
Sajnos sem a kézimunka sem pedig az orál nem okoz semmi ingert 😣😔
29f
7/14 NNNándi válasza:
Én is metélt vagyok de nekem sose volt vele gind higy nem élvezem a szexet vagy az orált. Igaz hogy inkább passzív szerepben.
8/14 anonim válasza:
Én is metélt vagyok. Nekem nincs hátránya szex terén. Abszolút megy minden 😊
9/14 anonim válasza:
Enyém is metélt, de passzív vagyok szóval nem gond a popsim a lényeg nem a farkam ;)
10/14 anonim válasza:
persze hogy van, sokan vagyunk metéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!