Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, férfiak! Ti örülnétek, ha a párotok körülmetélt lenne? Van aki emiatt nem járna egy körülmetélttel? Van aki járna? Miért igen vagy miért nem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 15:52
1/10 anonim válasza:
tökmindegy csak tudja használni és ne legyen pirinyó
3/10 anonim válasza:
Miért a farkáért kell járni valakivel? Az ember, a társ, az már nem is számít? Nagy farka van, meg szép is, akkor nem hagyom ott. Hiába aláz meg állandóan, csak kihasznál, csak arra kellek neki? Én ezt nem értem.
4/10 anonim válasza:
Jesszusom, ilyen kérdést...kit érdekel, h.milyen a farka? Az érdekel egy kapcsolatban, h.milyen ember a másik...
5/10 anonim válasza:
Ha találnék olyan fiút akivel kölcsönösen szeretjük egymást nem lenne számomra különösebben mérvadó hogy milyen a farka...
6/10 anonim válasza:
a járás az párkapcsolatot jelenti, nem? ott pedig ilyen apróság nem lényeges.
7/10 anonim válasza:
Ha egészségügyi okok miatt lenne körülmetélve, az nem számítana, ha viszont vallási okból, akkor valószínűleg nem járnék vele.
24/F
8/10 anonim válasza:
Vallási okból, akkor miért nem? Van akit párhónapos korában megkereszteltek, tizenévesen még elsőálldozott is. Utána nem járt, ját templomba - elhagyta a vallását - valószínűleg azért, mert a vallás a két azonos nemű kapcsolatát nem tolerálja. Lehet ilyen vallás miatti körülmetélés is. Vagy tévedek?
9/10 anonim válasza:
8-as, 7eske burkoltan zsidózott egy jóízűt...:-(
10/10 anonim válasza:
Én metélve vagyok (fitymaszűkület miatt), tehát ha a barátom is metélt lenne (mindegy miért), akkor nyilván jól esne hogy egyformák vagyunk, de ez nem követelmény, szerintem egy párkapcsolatban ez a mittudoménhányadik nemfontos szempont.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!