Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budavári Fülöp influenszer meleg?
Mi a véleményetek róla? Meleg? Tapasztalat?
Ig: iamfulop
Szerintem az. Legalábbis még egyszer sem láttam úgy nővel, ellenben kb csak lány barátai vannak. Persze ez csak az amit mi látunk, fogalmunk sincs mit csinál a magánéletében.
Engem inkább jobban érdekelne hogy miből élnek az ilyenek és miből telik neki luxusautóra, heavenben vásárolni meg hasonlók. XDD
Nagy a követőszám. Ha nagy a követőszám, akkor felfigyelnek rá a cégek, és mint reklám felüketet használják. Ezért cserébe vagy szponzorációs szerződést kötnek és az eladott általa bereklámozott termékek eladásából kap x%-ot, vagy leszerződtetik fix összegre mint nagykövetet és onnantól kezdve promózza a termékeket, plusz kapnak egy csomó ingyen cuccot,hiszen a videókban azt kell látnia az embereknek, hogy valóban azokat a termékeket használja. Ezek azok az influenszerek, akik ebből élnek. De ehhez tényleg ügyesnek kell lenni.
És vannak azok akik egy forintot sem keresnek, mert ezt csak kedvtelésből csinálják és van mellette rendes munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!