Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ázsiai országban (Vietnam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ázsiai országban (Vietnam, Thaiföld, Fülöp-szigetek, stb) fehér férfinak tényleg sokkal könnyebb szimpátia alapon helyi nővel összejönnie?

Figyelt kérdés

Régi középsulis haverom volt kint 1 évet Vietnamban és 1 hónapot a Fülöp-szigeteken.

Azt mondta ezerszer könnyebb csajozni és ismerkedni mint idehaza. Soha egy fillért nem fizetett a nőknek szexért és azt mondta 1 év alatt 29 nővel szexelt, pusztán kölcsönös tetszés alapján. Itthon előtte 5 nővel 7 év alatt, a szüzessége elvesztése óta.

Nem vagyok az a begyepesedett típus, aki egy városban vagy egy országban képzeli el az életét és ahogy ezt hallottam többek között emiatt is szívesen elmennék világot látni.

A helyi nők már állítólag azt is értékelik ha nem 160-170 cm magas vagy és ha a farkad nagyobb 12 centinél.

2016. márc. 22. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Csak nehogy legyen egy harmadik lába meglepetésként! :)
2016. márc. 22. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ne hidd, hogy olyan látványosan bomlanak a nők a fehér pasik iránt. Ha igen, akkor ott pénzt sejtenek a dolog mögött. Ráadásul pont vietnam és thaiföld már hemzseg a fehérektől. Persze ha hihetetlenül rágyúr erre, akkor mindenhol jól lehet csajozni, ázsiában is (személyes tapasztalat, elég sokat voltam távolkeleti országokban). De normális életvitel mellett nem lesz több kalandod ott sem, mint Európában.
2016. márc. 22. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb, de nem a szépségünk miatt, hanem mert egy odalátogató átlag fehér embernek (pl. német gyári munkás, vagy magyar mérnök) legalább 10-20-szor annyi pénze, jövedelme van, mint egy ottani egyszerűbb nőnek. Ha csak eltartják pár hónapig, úgy hogy nem kell egész nap a megélhetésért robotolnia, már az is jó bolt nekik.
2016. márc. 22. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt hallottam en is. En külföldön elek, Scotland, sok nemzet megfordul itt. S nem akarok senkit megbántani, de eddigi tapasztalataim alapján, a kínaiak messze a leghülyébb nép akivel valaha is találkoztam, dolgoztam. Őket nem gondolkodásra, hanem hangya munkára nevelik. Amit itt észrevettem, hogy pl a néger nők nagyon szeretik a fehér fiukat. Nyilván nem az a néger hölgy akivel lefeküdnek, mert nagyon csúnyák, de ettol függetlenül, egyszerűbb velük ismerkedni. Hasonlo lehet ott is a helyzet, mindenki ugyanolyan naná, hogy extrém vonzó, aki különbözik tőlük.
2016. márc. 22. 13:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Nyilván az okok nem érdekelnek, hogy mit miért.

Első körben az számít hogy minél több és minél szebb nő jöjjön össze.

Később meg majd az hogy egy szép nő jöjjön össze családalapításra, aki pont úgy viselkedik és bánik a férfival, mint mindannyiunk nagymamái a nagypapákkal.

2016. márc. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!