Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális vonzódás szimpátia nélkül?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen, hogy valaki már az első találkozástól fogva szexuálisan felkavar (pozitív értelemben), miközben kinézetre totálisan nem az esetem? Megőrülök :(
29N
2015. dec. 23. 20:26
1/7 anonim válasza:
És hol itt a gond? Nem tudod megbeszélni vele, hogy érzelmeket, kapcsolatot nem akarsz tőle, de dugni jó lenne?
5/7 anonim válasza:
Velem gyakran, sőt, sose érdekelt a kinézet igazán, annyiféle külsejű embert találtam már szexuálisan vonzónak, ha csak rövid ideig is.
Cím alapján azt hittem, olyasvalakihez vonzódsz, akit emberileg nem kedvelsz. Na, az izgalmas téma, csak nem tartós.
6/7 A kérdező kommentje:
Emberileg birom, imadok vele beszelgetni, nagyon jol elvagyunk, de kulsore totalisan nem az esetem... Plusz neki felesege, gyerekei vannak, es nekem is van parom... Es kb 20 ev a korkulonbseg...
Nem tapasztaltam meg sose ilyet, hogy olyasvalakitol lesz nedves a bugyim, aki kulsore egyaltalan nem jon be...
Koszonom a valaszokat :)
2015. dec. 24. 08:38
7/7 anonim válasza:
Erre mondják, hogy működik a kémia, azaz a másik ember illata olyan feromonokat tartalmaz, ami tudat alatt hat. Ez is mutatja, hogy a külsődleges elvárások mennyire kulturafüggők, mennyire a média általi agymosás eredményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!