Mivel másabb 33 éves férfiként belépni egy diszkóba most, mint huszonévesen?
Mennyivel több eséllyel tud összehozni egyéjszakás kalandokat nőkkel, a biztonsági személyzet beleköthet-e akkor is ha teljesen normálisan viselkedik stb...
Tapasztalat érdekel?
Attól függ, milyen helyre mész.
Ha tinikkel van tele, akkor te már 33 évesen ciki lehetsz.
Ha vegyes a társaság, vagy olyan hely, ahova tiniket nem engednek be, akkor jó lehet az ismerkedésre.
Az nem az életkortól függ, hogy valaki össze tud-e hozni egyéjszakás kalandokat. Van, akinek megy, van, akinek nem.
Az is egyéni, hogy beléd kötnek-e. Belém még sose kötött senki és nem azért, mert annyira "láthatatlan" vagyok, de nem is azért, mert szuper erős.
Az nem árt, ha tisztában vagy azzal, hogy kik járnak oda, ki kihez tartozik. Mert az kellemetlen lehet, ha valami alvilági alak nőjére rányomulsz :)
Szerintem sokkal jobban érzed magad 30 fölött buliban, mint alatt. Én legalábbis így vagyok vele. Több az önbizalmam.
Férfiasabb vagyok, mint 20 évesen. Nem agyalok olyan dolgokon, mint 10 éve.
Egyébként is azt vettem észre, hogy változtak a bulizási szokások és az idősebbek is egyre többet buliznak. Ezzel nem ránk céloztam :)
Én néha szoktam járni szórakozóhelyekre és láttam már 40-es pasikat is ott. Egyébként nem gondolnám, hogy öreg lennél és emiatt kidobnának. :D
Azt, hogy mennyire lehet összehozni egyéjszakást nem tudom, mi csak táncolni járunk oda.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!