Szerintetek hol érdemes ismerkednem, ha 26 éves férfiként egy 40-en túli nővel szeretnék megismerkedni, tartós kapcsolat céljából?
Bárhol lehet ismerkedni ezzel a céllal, de akkor neked is úgy kell hozzáállnod!
Szal ne úgy tekints rájuk mint idősebb nőkre, hanem mint csajokra, szal alap, h tegezed, nyugodtan dicsérd a szemét stb.
Annyi gond van, h te tartós kapcsolatot akarsz.
Szal az én tapasztalatom az, h ha csak mint szerető közeledsz akkor szívesen várnak az ágyukban, tartós kapcsolatot viszont nem szívesen, mert nem akarják magukat megégetni.
helló!
huszonévesen több kapcsolatom is volt rövid és hosszabb is idősebb nőkkel.(40-65 éves korig).
iszonyatosan nagy szeretők, a szex az velük valami kimondhatatlan, és volt, amelyik első randin is egy köntösben várt, alatta semmi nem volt.
De érdekes a korombeli 30as nőkkel alig jövök ki, de az idősebb nőkkel megvan egyből az összhang.
az összessel társkeresőn jöttem össze.
de volt egy kivétel, őt kutyasétáltatás közben bűvöltem el.este már főzte a vacsorát, amit közösen ettünk meg.
Szerintem keresd meg Kiszel Tündét.
Kalandra biztosan találsz, de tartós kapcsolatra nehezen. Én 41 vagyok, de nekem az alsó korhatár a férfiaknál 35 év, mert nem szeretek tanítónénit játszani.
(senki ne írjon társkeresős privátot mert nem érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!