Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata Szelle Szilárddal vagy Szelle Marcival?
Figyelt kérdés
Úgy tudom mindketten melegek. Van valakinek tapasztalata velük? Mesélnétek?2020. máj. 10. 09:37
1/24 anonim válasza:
Nekem is nagyon melegnek tűnik mindegyik.
2/24 anonim válasza:
Egyáltalán ki ez a két fiatalember? Már napok óta ezzel van tele a Gyakori. Valamiről lemaradtam? 🤔
3/24 anonim válasza:
Régről ismerem őket, rendes srácok. Melegek, de nem hangoztatják úton út félen.
4/24 anonim válasza:
Én lány vagyok de ennek a Marcinak a spargajara irigykedem. :(
5/24 anonim válasza:
Tele van vele a gyakori? Hol lehet még róluk olvasni?
6/24 anonim válasza:
Bunkóság ezt így kiírni szerintem, bár tény hogy a Szilárdon látszik.
Mellesleg egy egoista a csávó. A farka jó de annyira öntelt, hogy engem pl nem érdekelt. Mikor előadta nekem magát hogy mekkora színész és manager akkor rájöttem, hogy ez ilyen. Mindenben magát dícsérte. A mosolya is lehetne szép de irritáló. Ezt mondom mind úgy, hogy leveleztem vele de mivel ez nagyon zavart inkább offoltam a dolgot, mert már rómeón annyira sok volt. A tesója azt hallottam sokkal normálisabb. Szívás hogy az egyik a másik miatt szív esetleg.
7/24 anonim válasza:
Én megdugnám őket még ha flegmázik vagy akármi is.
8/24 anonim válasza:
Én azt a pletykát hallottam, róluk, hogy egymással is szoktak dugni.
9/24 anonim válasza:
Most néztem meg őket neten, eddig nem ismertem őket. Szerintem nem nagy durranás sok senkitől nem sajnálom őket.
10/24 anonim válasza:
Áhh még csak nem is helyesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!