Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idáig fajult a világ?
Az emberi értékek tényleg ennyire nem számítanak és csak a centik, méretek?
Két napja rám így egy meleg srác, hogy ismerkedni szeretne velem... Megörültem, mert magától senki sem szokott rám írni, mindig fordítva szokott történni. Fel is hívott Messengeren, mert ő így szeret kommunikálni. Beszéltünk egy két órát, de rátért arra, hogy a szexben mi a preferenciám. (hozzá teszem szűz vagyok és nem mostanában tervezem elveszíteni.)
És a végén kiderült, hogy alkalmi kapcsolatot akar velem, mert véleménye szerint ez az út a komoly kapcsolathoz.
Önmagában ebben nincs semmi demagóg, csakhogy!
Ma újra beszéltünk és megkérdezte hogy döntöttem írtam neki, hogy se vele se senkivel sem vagyok hajlandó alkalmi kapcsolatot létesíteni, mert nekem alapelvem, hogy csak és kizárólag komoly kapcsolatban vagyok hajlandó elveszíteni és azt is minimum fél, de inkább egy év múlva... És itt jön a demagóg rész!!
Elhordott mindennek, hogy én ilyen rossz, olyan rossz vagyok, egy utolsó konzervatív senki és azt mondta haladni kéne a korral. Én mondom neki, hogy nem tehetek róla, hogy érzelmek nélkül nem tudok szexuális kapcsolatot létesíteni...
És szerinte nem lesz senkim és mindenki utálni fog, mert elviselhetetlenül konzervatív vagyok.
Én kérek elnézést, inkább legyek konzervatív, minthogy betegséget kapjak el...
Illetve ha elárulnám a princípiumomat (ebben a kontextusban alapelvre gondolok.) Akkor tükörbe sem bírnék nézni!
Fiúk, férfiak tényleg mindenki ilyen érzéketlen és szexmániás vagy csak én fogom ki az ilyen embereket, illetőleg szerintetek jól döntöttem-e, hogy nem mentem bele az alkalmi kapcsolatba?
Természetesen fontos megemlíteni, hogy tisztelet a kivételnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!