Szűz vagyok, de nem hiszi el rólam egyetlen pasi sem, akikkel az utóbbi időben randiztam. így félek velük lefeküdni, mert nem úgy fognak velem bánni. Idáig fajult a világ, hogy 22 évesen lehetetlen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 23:09
1/30 anonim válasza:
Vagy bekavarnak neked vagy ribizlis a külsőd. Ezért nem hiszik el.
2/30 anonim válasza:
Ha továbbra sem kefélsz velük akkor valóban nehéz lesz elveszítened.
4/30 anonim válasza:
Dehogy lehetetlen :D Ne gyökerekkel randizz.
5/30 anonim válasza:
Én elhiszem neked, jössz randizni?
Ja és ha szexre kerülne sor figyelembe venném, hogy szűz vagy.
6/30 A kérdező kommentje:
valójában nem kefélni szeretnék, hanem szeretkezni, szerelmeskedni, pont ezért is nem adtam oda magam eddig ;)
és igyekszem kerülni a gyökereket, de ez csak akkor derül ki, ha valamennyire megismered az illetőt...:(
2014. máj. 10. 23:14
7/30 anonim válasza:
tehát randizgatsz össze-vissza, emellett 22 éves vagy, és abban reménykedsz hogy szűzlánynak fognak nézni?
fuck logic
8/30 anonim válasza:
Azt hiszed majd életed végéig a szőke herceggel leszel aki elvette a szüzességed? Úgyis lesz még 10, 20, 50, nyócvanhat pasi az életedben tehát felesleges az időt húzni. Túlesel rajta és kész.
9/30 anonim válasza:
Kezdd azzal a bemutatkozást hogy szűz vagy, előre közlöd kész vége punktum, visszakézből pofán csapod hogy éreztesd vele a mondanivalód komolyságát.
10/30 A kérdező kommentje:
a randik számának és a szüzesség elvesztésének van valami köze egymáshoz?
2014. máj. 10. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!