Miért ilyen beteg a világ még ma is?
Egy lány addig szűz, amíg ő az akar lenni. Egy fiú addig, amíg a környezetében élő lányok azt akarják, hogy az legyen.
Miért van ez ma is így? Ma már nincsen súlya a szexualitásnak a fogamzásgátlás és a túlnépesedés miatt. Ma már az egész kizárólag élvezet. Nagyon kevés olyan eset van, amikor tényleg gyereket akar egy aktusból mindkét fél, mégis prűdebbek vagyunk, mint a 69-es szexuális forradalom óta.
Gyereket pedig már lehet csinálni lombikban is, számos káros betegséget kiszűrve ezzel. Miért nem választjuk teljesen külön a gyerekcsinálást az élvezetektől?
Miért nem szexel mindenki mindenkivel akivel jól esik neki, felszabadultan, lesajnálva a társadalmi elvárásokat?
Miért nem alakul büszke AIDS-es, tripperes, HPV-s és lapostetűs közösség, akik a közösségen belül szexelnek egymással, így nem fertőzve meg más, egészséges embereket, kizárva ezzel a nemi betegségeket is, hogy még felszabadultabban szexelhessünk?
Most vagy fáradt vagyok vagy te voltál érthetetlen.:D
Szóóóval:
-szerinted, ha szeretkezik valaki, akkor abból már gyereknek kell lennie?
-most mi a konkrét bajod?:D (valamennyire értem csak nem lehet úgy választ adni, ha csak félig értem..:))
Egy lány addig szűz, amíg ő az akar lenni. Egy fiú addig, amíg a környezetében élő lányok azt akarják, hogy az legye
- Érintetlen fiúcska esti szenvedései a poresz előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!