Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az oka, hogy sok meleg 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy sok meleg 30 éves kora felett sem rendelkezik önálló egzisztenciával, saját lakással, autóval stb?

Figyelt kérdés

Interneten próbálok ismerkedni tartós kapcsolatot keresve, de nagyon sok meleg pasinál tapasztalom a kérdésben megfogalmazottakat. Én úgy nem tudnék tartós kapcsolatot kialakítani valakivel, hogy az illető 30 éves kora felett is az anyjával lakik, aki a legtöbb esetben egyébként nem is tud róla, hogy a fia meleg vagy valakinek nincs autója, de sok esetben jogosítványa sem. A saját korosztályomat kedvelem, de nem tudnék olyannal kezdeni, aki elmúlt 30 éves és nincs önálló élete. Nem várok el többet, mint amit én nyújtani tudok: én 24 éves korom óta önálló életet élek.

33/F

2020. máj. 3. 22:03
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
96%
Második vagyok. Kinek mire van igénye 21 éves voltam, amikor elkezdtem dolgozni. Már akkor elhatároztam, hogy autó kell, mert a buszozást nem bírom. 12 óráztam, az éjfélesivel jártam haza. De még annyi cigányt egy rakáson, a busz mindig tömve, büdös volt, mint a dög, volt hogy megfogdostak, egyszer meg is dobáltak.(35km minden nap oda vissza) Ez ment jó pár hónapig, amíg nem vettem autót. Persze választhattam volna azt, hogy városra költözök, akkor kb semmi pénzem nem maradt volna az albérleti díj miatt. Alapból irtózok a tömegközlekedéstől, mert ha még tisztának is tűnik, ki tudja milyen férges ember ült le oda előtted. Persze nagy városba lehet, hogy olcsóbb a tömegközlekedés, bizonyos esetekben gyorsabb is. De mi van egy külföldi úttal, vagy egy belföldi kirándulással? Minimum jó, ha legalább az egyik félnek van autója, nekem van, de hülyén jönne ki, ha a páromnak nem lenne és én furikáznám őt és nem fordítva. (kb tőlem 5-10 évvel idősebbek jönnek be) A másik a bevásárlás, hogy néznék ki buszon nagy szatyrokkal, mint a szerencsétlen?? A lakás kérdés az teljesen más. Mondjuk egy 30 évesnél nem esne jól, ha a saját anyjához vinne "haza". Minimum egy albérlete lehetne, ahol nyugalomban lehetnénk kettesben. Mondom ezt úgy, hogy nem tudom mikor lesz rendes lakásom. 23f
2020. máj. 4. 13:53
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, oda-vissza 70km.
2020. máj. 4. 14:07
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

A coming out és az együttélés nem függenek össze.

Van,aki úgy él a szüleivel,hogy tudják róla.

Az más kérdés,hogy nem fogja felhordani az alkalmi partnereit senki a szüleihez.

(már akinek erre van igénye).

Komoly kapcsolatot pedig ugyanúgy bemutathat valaki.

De ma egy 30 körüli pár együtt vesz fel lakáshitelt,ha külön akarnak élni a szülőktől.

Melegeknél ez ugye más tészta.

Meddig is tartanak a párkapcsolatok?

1-2 éves kapcsolatra felvenni 15-20 évnyi lakáshitelt?

Ha nem fognád fel a melegek baromi nagy hátrányban vannak ilyen szempontból,mert csak magukra számíthatnak.

Persze van,akinek a szülei adnak ennyit meg ennyit,csak nem mindenki egyedüli gyerek,meg nem mindenki szülei tudják támogatni a gyerekeiket.

Sőt,sajnos olyan szülők is vannak(30 évesek szülei),akik még mindig a hitelt fizetik a saját lakásukra.

2020. máj. 4. 14:59
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

"1-2 éves kapcsolatra felvenni 15-20 évnyi lakáshitelt?"

Nem értem hogy jön ez ide. A két emberen múlik, hogy meddig tart a kapcsolat. Van akinél évtizedekig tart egy kapcsolat. Most ezzel azt akartad mondani, hogy a melegeknél alapból nem tart sokáig egy párkapcsolat?

2020. máj. 4. 15:10
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen,azt mivel ott nincs gyerek.
2020. máj. 4. 15:28
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szülőktől való függetlenedésnek nem a gyerek a mérvadója. Másrészt ahol van gyerek olyan kapcsolatok is tönkremennek. Ezzel csak a melegeket szólod le. Sokan vannak, akik évek óta együtt élnek, közös lakás stb..
2020. máj. 4. 15:45
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

23 éves kommentelő teljesen másként látja az albérletezést,mint egy 30 feletti,aki eddig is fizette az albérletet,és nincs semmije.

Nekem is van (heteró) rokonom,aki most 35 évesen döntött úgy,hogy elég az albérletből,mert sosem lesz saját lakása.

De neki van biztos partnere,akivel elindították a lakáshitelt.

Egy melegnek egy sokkal nehezebb,több évnyi külföldi munka,vagy marad a mamahotel,és félrerakni.

És induljunk ki abból,ha valaki mondjuk továbbtanult,nem 18 évesen kezdett el dolgozni.

Szóval 30 éves korára lehetetlen,hogy legyen saját lakása,nettó 150 ezres fizetéssel.

Egy rohadt garzon 10 milliónál kezdődik.

Csak az önerő több év,mire összejön.

Kb 40-45 éves kor,ami reális.

Illetve lehet menni külföldre mosogatni,de azzal sem fogsz hamarabb lakáshoz jutni.

2020. máj. 4. 15:47
 38/49 anonim ***** válasza:
82%

"Sokan vannak, akik évek óta együtt élnek, közös lakás stb.."

Igen,az 50 évesek...

2020. máj. 4. 15:48
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Az elvárások az egekben vannak.

Ugye mindig az a mérce,aki szerencsés volt az életben.

De mivel a kérdező panaszkodik,hogy sok ilyen van,aki nem olyan szerencsés,mint ő,így látható,hogy nem ez az általános.

Mellesleg senki nem tiltja meg neki,hogy a lakásába költöztesse a leendő párját.

Minek kell a másiknak is saját lakás,ha neki van?

2020. máj. 4. 15:51
 40/49 A kérdező kommentje:

Azért örülök, hogy ha nem is sokan, de azért néhányan egyetértenek velem. Szerintem egy tartós kapcsolatban nagy ellentétek adódhatnának egy ilyen szemléletbeli különbségből. Ráadásul ahogy írta is valaki, az sem lenne szerencsés, hogy ismerkedéskor mindig nekem kellene autóval furikáznom a másikat, illetve az is furcsa helyzeteket szülne, hogy ha elhív az illető magához, akkor lényegében a szüleihez hív.

Reagálok is a feltett kérdésekre:

"Pesti vagy? (Lehet írtad de nem olvastam minden kommentet el)"

Nem. Ahogy írtam is, azért nélkülözhetetlen számomra a személygépkocsi, mert itt vidéken nem jár 2 percenként valami tömegközlekedési eszköz, mint a fővárosban. Egyébként ha Budapest belvárosában élnék, akkor is lenne autóm, nyilván többször igénybe venném a BKV-t a dugók és a parkolási nehézségek elkerülése miatt, de egy nagyobb bevásárlást nem tudnék autó nélkül elképzelni.

"Ha van lakásod az teljesen ÖNERŐBŐL vagy saját fizetésedre járó hitelből vagy szülői segítséggel?"

Nem szégyenlem, szülői segítséggel, hitel nélkül van saját lakásom. Nyilván számít a családi háttér, de úgy gondolom, hogy ha valaki olyan családból származik, hogy a szülei gondoskodnak arról, hogy a gyerekük lakhatása felnőtt korára biztosított legyen, akkor a gyerek "magával hozza" ezt a felelősségteljes életszemléletet és ez befolyásolja a későbbi döntéseit is.

"Mivel foglalkozol hogy van/volt rá kereted?"

2 diplomával rendelkező, okleveles szakközgazdász vagyok, a szakmámban dolgozom.

És nem kell arra gondolni, hogy nagy luxusban élnék, viszont tudatos vagyok, felesleges dolgokra nem költök. Mint írtam, az autóm sem azért van, hogy flancoljak vele, ezért bőven megfelel nekem egy 10 év körüli Suzuki is. Tudnék másik autót venni, de nekem arra tökéletes, hogy eljussak A-ból B-be. A megfontoltságot és a tudatosságot viszont elvárom a jövőbeli páromtól is, mivel véleményem szerint, ha e tekintetben nincs meg az összhang, akkor a kapcsolat eleve kudarcra van ítélve.

"Mikor és miből buliztál, nyaraltál, randiztál, stb?"

Nem bulizom, nyaralni sem jártam mostanában, bár ennek inkább az az oka, hogy mostanában nem volt kivel. De például egy nagyobb külföldi útra sajnálnék költeni.

2020. máj. 4. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!