Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az oka, hogy sok meleg 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy sok meleg 30 éves kora felett sem rendelkezik önálló egzisztenciával, saját lakással, autóval stb?

Figyelt kérdés

Interneten próbálok ismerkedni tartós kapcsolatot keresve, de nagyon sok meleg pasinál tapasztalom a kérdésben megfogalmazottakat. Én úgy nem tudnék tartós kapcsolatot kialakítani valakivel, hogy az illető 30 éves kora felett is az anyjával lakik, aki a legtöbb esetben egyébként nem is tud róla, hogy a fia meleg vagy valakinek nincs autója, de sok esetben jogosítványa sem. A saját korosztályomat kedvelem, de nem tudnék olyannal kezdeni, aki elmúlt 30 éves és nincs önálló élete. Nem várok el többet, mint amit én nyújtani tudok: én 24 éves korom óta önálló életet élek.

33/F

2020. máj. 3. 22:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
94%
Teljes mertekben igazat adok az elottem levonek. Nem azert, de az a B kategorias jogositvany sem akkora nagy dolog, hogy ne lehessen barmikor megcsinalni. Talan a sajat lakast meg meg is ertem valamilyen szinten, hogy azert legyen egy kicsit onallobb, ne az legyen, hogy kiszakad otthonrol a nagyvilagba, de ezeknel azert vannak sokkal fontosabb dolgok is. Mert most oszinten. Evek ota keresel eleted szerelmere, es ra is talalsz, de visszautasitod, mert nincsen neki lakasa meg autoja. Azert ez szerintem tok hulyeseg, mert ha igy haladsz, akkor nem fogsz ratalalni a parodra. Ertem en, hogy a penz fontos, de vannak annal fontosabb dolgok is.
2020. máj. 4. 07:28
 22/49 anonim ***** válasza:
91%

#21 vagyok.

Teljes mertekben igazat adok a #18-nak*

Akkor meg o volt elottem, amikor elkezdtem irni

2020. máj. 4. 07:29
 23/49 nonamenickname ***** válasza:
96%

Elég sekélyesnek tartom ezt a gondolkodásmódodat. Nem lehet, hogy esetleg emiatt nincs párod?

A jogosítványról a véleményem: Nem hiszem, hogy kötelező lenne, mint az érettségi. Nekem sincs, és tökéletesen élem az életem nélküle. Igen, bevásárolni is el lehet menni kocsi nélkül és nem lenne neked sem bajod tőle, ha nem kocsival mennél még a wc-re is.

A lakás: Nos, hiába él valaki a szüleivel, amikor nem fog tudni félretenni annyit, hogy összegyűjtse az önerőre a pénzt, és nagyon sokan pedig inkább laknak a szüleikkel, minthogy más valaki zsebét tömjék a horror összegű albérleti díj kifizetésével. 25 éves vagyok, és a szüleimmel élek, ahogy szinte kivétel nélkül mindegyik volt gimnáziumi osztálytársam. Ha már ennyire benne vagy a témában, mert gondolom szakértője vagy a lakáseladásoknak, akkor nézz utána, hogy még a Fókuszban is azt mondta kb 1,5-2 hónapja több szakértő, hogy jelenleg Magyarországon igen kevés azoknak az embereknek a száma, akik meg tudnak venni egy lakást vagy házat. A legtöbben csak akkor fognak saját lakáshoz jutni, hogyha örökölnek. Van 2 testvérem, nálam ez az opció nem játszik. Gondolj bele abba is, hogy valaki 24 éves kora körül kiesik az egyetemről, jobb esetben azonnal lesz munkája, rosszabb esetben fél év is kell mire talál munkát. Ha otthon él a szüleivel, akkor vagy belead a rezsibe stb, vagy mint én, hogy teljesen ellátom magam,magamnak főzök, magamnak vásárolok be mindent. Mire a hó végére ér az ember, akkor addigra nem sok pénz marad meg, de ha csak havi 10.000 Ft-ot is félre tesz, akkor az egy évben is csak 120.000 Ft. Lehet elgondolkozni, hogy hány év kell, hogy önerőre összegyűjtse a pénzt. Nem attól lesz valaki értékes ember, hogy milyen tárgyai-értékei vannak, mert neked lehet, hogy van saját autód, saját lakásod, de egy sekélyes bunkónak tartalak.

2020. máj. 4. 08:27
 24/49 anonim ***** válasza:
100%
A #16-os válaszolóhoz csatlakozva: 35 éves vagyok, falun élek a szüleimmel. Gazdaság van, hatalmas udvar és kert van, a szülők 60+ korban vannak, mégis kire számíthatnának, ha nem a gyerekre? Nekem ez a természetes, ha másnak nem is az.
2020. máj. 4. 08:40
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,jómódba születtél.Ebben az országban,nem tudsz

becsületes munkával annyit keresni,hogy saját lakásod

és még használható autód is legyen 30 éves korodra.

Az kb.12 év munka.Képtelenség.Vagy lopsz,csalsz,

seftelsz.Vagy keresel 500.000-ft-t.Ezt nem igen

osztogatják pálya kezdőknek.

2020. máj. 4. 11:14
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van autóm, de én sem kötném össze veled az életem, nem tudom elképzelni hogy ennyire anyagias emberrel éljek együtt.

Vannak emberek akik nem azért élnek hogy autót, lakást vegyenek, a pénzüket szórakozásra, turizmusra költik és az életüket kiegyensúlyozottnak találják. Az utóbbiban van a kulcs, ha valaki azért elégedetlen az életével mert nincs autója de nem tesz érte az nem normális. De ha valakinek nincs autója mert nem érzi azt hogy szüksége van rá, a pénzt inkább kirándulásra költi és így jól érzi magát az teljesen rendben.

A világ nem csak fekete és fehér, legalább nekünk melegeknek tudnunk kellene. ;)

2020. máj. 4. 11:31
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdező,mert nem mindenki örököl vagy vesznek neki lakást a szülei.....
2020. máj. 4. 11:50
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Mik ma a lehetőségek?

1. Albérlet

130.000Ft egy lakás plusz rezsi Budapesten. Ha normális lakást akarsz és nem putrit és még ez is max 35m2.

Az emberek keresnek max 200.000 nettót. Nos ezek szerint 70.000 marad arra hogy élj.

Bérlet 10.000Ft. Maradt 60.000. Ebből még jön le majd rezsi is. Azaz maradna kb napi 1000Ft kajára, ruhára, nyaralásra, szórakozásra, stb.

Akkor ugye most az albérletet megbeszéltük.

2. Saját lakás

Ma 20 millió körül van egy lakás ára ami még mindig nem huh de nagy de saját.

Megint csak Budapestről beszélünk.

Ha keresel nettó 200.000 Ft akkor ez 10 évi fizetésed. Azaz 20 éves korodtól (ami nem reál) kéne minden fizetésed egy lakásra félretenni.

Hitelt ugye nem fogsz 20 évesen kapni.

Mikor és miből buliztál, nyaraltál, randiztál, stb?

KEDVES KÉRDEZŐ KÉRLEK REAGÁLJ MAJD EZEKRE:

- Pesti vagy? (Lehet írtad de nem olvastam minden kommentet el)

- Ha van lakásod az teljesen ÖNERŐBŐL vagy saját fizetésedre járó hitelből vagy szülői segítséggel?

- Mivel foglalkozol hogy van/volt rá kereted?

Amúgy én 35 éves vagyok.

Van saját lakásom(hitel nélkül), jogsim tavaly óta, én viszont szerencsés vagyok. Igaz tettem érte amit csak tudtam de sokat jelent, hogy otthon lakhattam pl.

2020. máj. 4. 11:54
 29/49 anonim válasza:
68%

Kedves kérdező!

Én egyetértek azokkal amikkel írsz, szerintem ez nem anyagiasság ahogy a kommentelők többsége írja, hanem akarat kérdése. Engem is taszítana ha valaki még anyucinál élne és nem hívna soha magához, nem coming outolt volna.

Ha valaki 30 éves kora után a szüleivel él, mert kényelmesebb, vagy stb.. hát én se kezdenék vele.

Jogsiról nem tudok nyilatkozni, nekem van de megtudom érteni ha valakinek nincs mert mondjuk Budapesten lakik és nincs rá szüksége.

25/F

2020. máj. 4. 12:19
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

A #6-os kommentelő állítása igaz? Erre az állításra nem reagáltál, kikerülted a témát. Nem helyeselted, de nem is cáfoltad. Amennyiben igaz az állítás, nem érzem etikusnak és relevánsnak a kérdést. Te 100%-ig kizárólag önmagad erejéből teremtetted meg a saját egzisztenciádat? Lakásra/házra, autóra, jogsira, minden fillért csakis saját magad spóroltál össze a saját fizudból, saját keresetedből? Vagy esetleg szülői/családi segítséggel jött össze mindez? Tényleg ajándékba kaptál mindent? A jelenlegi egzisztenciád hány százalékban köszönhető a saját erődnek és kitartásodnak és hány százalékban a külső segítségnek? Ha ezt tisztáztuk, csak utána érdemes alaposabban belemenni a magyarországi jövedelmi viszonyokba, lakhatási kérdésekbe stb. Tehát mi a válaszod a #6-os állítására?

"Ismerem a kérdezőt és a lakását az anyjától kapta ajándékba, meg az autóját is az egyetemen vették neki!"

2020. máj. 4. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!