Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok meleg 30 éves kora felett sem
rendelkezik önálló egzisztenciával, saját lakással,
autóval stb?
Figyelt kérdés
Interneten próbálok ismerkedni tartós kapcsolatot keresve, de nagyon sok meleg pasinál tapasztalom a kérdésben megfogalmazottakat. Én úgy nem tudnék tartós kapcsolatot kialakítani valakivel, hogy az illető 30 éves kora felett is az anyjával lakik, aki a legtöbb esetben egyébként nem is tud róla, hogy a fia meleg vagy valakinek nincs autója, de sok esetben jogosítványa sem. A saját korosztályomat kedvelem, de nem tudnék olyannal kezdeni, aki elmúlt 30 éves és nincs önálló élete. Nem várok el többet, mint amit én nyújtani tudok: én 24 éves korom óta önálló életet élek.
Nevetséges, amikor valaki az anyagiasságát próbálja kimagyarázni.
2020. máj. 3. 22:43
12/49 anonim válasza:
hát nekem van lakásom és házam is, de soha nem várnám el a páromtól hogy neki is annyi mindene meglegyen mint nekem. Ui: én hetero vok.
2020. máj. 3. 22:47
13/49 anonim válasza:
Rendben ám legyen. Igazat tudok adni ebben. De abban sajnos nem, hogy egy kapcsolatban miért számít egy autó vagy egy jogsi. Minden ember más és más anyagi hátterű családból származik. Képzeld el, hogy vannak olyan szegény sorsú emberek, akiknek már az is eredmény, ha a hónap végén nem fogy el minden pénzük, vagy ha sikerül kivenni egy albérletet. Amennyiben ezt nehezen érted meg, akkor sincs gond. Keress hasonló háttérrel rendelkező férfiakat, vagy pedig lépj ki egy kicsit az ismerős közegből és ismerkedj bátran. Megfogsz lepődni mennyi érdekes ember van, különböző világnézetek. Hidd el, nagyon értékes tapasztalatok ezek, segítenek szélesebb spektrummal szemlélni a világot.
2020. máj. 3. 22:48
14/49 anonim válasza:
Nekem van saját lakásom, évek óta önállóan élek teljes mértékben. Autóm nincs, de ha nagyon akarnék tudnék venni, volt is de nemigazán volt kihasználva. Egyébként mégsincs sajnos párom.
2020. máj. 3. 23:26
15/49 anonim válasza:
Wow, ennél provokatívabb kérdést nem olvastam még! És akkor rám mondják azt, hogy materialista vagyok, mert egyetemre megyek, hogy munkavállalásnál több pénzt kapjak...
Ne haragudj, kedves kérdező (de ami a szívemen az a számon is) de te egy roppant beképzelt, pénzsóvár ember lehetsz!
Még egyet fűznék hozzá: én nem fogom a KRESZ-t lerakni és nem akarok jogosítványt, mert nem akarom ezáltal szennyezni a környezetem, most velem sem jönnél össze?
2020. máj. 3. 23:32
16/49 anonim válasza:
Falun élünk, van gazdaságunk és az a természetes hogy a fiatalabb nemzedék átveszi, továbbépíti mind a házat mind a gazdaságot.
Nem azt tiküntjük normálisnak hogy világgá megyünk és magukra hagyjuk a szüleinket öregségükre.
2020. máj. 4. 00:04
17/49 A kérdező kommentje:
"Még egyet fűznék hozzá: én nem fogom a KRESZ-t lerakni és nem akarok jogosítványt, mert nem akarom ezáltal szennyezni a környezetem, most velem sem jönnél össze?"
Nézd, lehet ha minden másban összeillenénk, akkor adnék egy esélyt a dolognak, de azért legyünk őszinték, egy "B" kategóriás jogosítvány a 21. században szerintem kb. annyira alapvető, mint az érettségi vizsga.
2020. máj. 4. 00:48
18/49 anonim válasza:
Igazából azt nem értem, hogy ha neked van lakásod, autód, és hosszútávra tervezel akkor miért fontos, hogy a másiknak is legyen, hisz egy tartós kapcsolatnál az összeköltözés a cél, nem? Emberenként egy autó meg szerintem szintén fölösleges. El tudom képzelni, hogy egy harmincas orvos, vagy tanár is lehet ma már olyan anyagi helyzetben, hogy a szülei segítségére szorul, nem azért mert ostoba, lusta, vagy lúzer, hanem mert szarba se nézi az állam a munkáját. És mondjuk, amíg a szüleivel él, addig legalább tud valamicske pénzt is spórolni. A legtöbben öröklik a lakásokat az meg (jobb esetben) nem harminc előtt történik meg. Szóval úgy érzem, hogy igazából te egyszerűen azért nézed le ezeket az embereket, mert nem keresnek annyit mint te(?), holott lehet hogy sokkal értékesebb munkát végeznek, mint egy céges marketinges cápa, aki csak manipulálja az ostoba tömeget a pénzért cserébe (ezzel nem azt mondom, hogy te az vagy). Egyébként meg van olyan harminc feletti ismerősöm, aki azért él az anyjával, mert szüksége van a fiára és nem fordítva. Szóval nem kéne elhamarkodottan leírni embereket, persze nem kötelező összejönni velük, de ne csináljunk már úgy, mintha a társadalom hulladékai lennének emiatt.
2020. máj. 4. 04:58
19/49 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha van időd a sok jogsis meleg közt keresgélés között, akkor menj ki Pesten a Hősök terére, és állj fel a középső oszlopra Gábriel arkangyal szobra mellé. És akkor mi, mezei melegek ámulva nézhetnénk fel Rád, mert ott lennél,ahová képzeled Magad.
Nem irigyellek,mert nagyon sivár és magányos életed van és ilyen öregséged is lesz.
2020. máj. 4. 07:22
20/49 anonim válasza:
Mondok valamit,én 38 vagyok ,és semmim sincs egy kis házam van, ezt a telefont is a doktornőmtől kaptam,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!