Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége ennek?
Figyelt kérdés
Három hónapja vagyok egybe egy idősebb férfivel kapcsolatban.Szeretem, de azért vannak súrlódások, veszekedések.
Viszont többször észrevettem, hogy tabletján is,mobilján is fenn vannak párkereső appok,többször kap értesítéseket a Planetromeorol is. Azt mondja,nem is lép be sehova és megfogadta,ha párja lesz,akkor majd vele törli magát mindenhonnan. Állítólag elfelejtette törölni,de a mai napi ott van minden.
Van ennek jelentősége, vagy abszolút nem fontos? Engem kissé nyugtalanít....
27 F
2020. máj. 3. 17:11
1/5 anonim válasza:
Az nem probléma szerintem, h pl. a Planetromeon fent van, én is fent voltam egy időben pedig volt barátom. A probléma az, ha azt állítja, h törli magát, de mégsem teszi meg, mert olyan nincs, h mindig elfelejti... Ha csak beszélgetés céljából van fent, mint pl. én is, akkor mondja azt, és akkor gondolom téged sem zavarna a tény, h ilyen platformokon jelen van...
2/5 anonim válasza:
Annak, aki valakivel jól érzi magát, nem kell társkereső. Hiszen elvileg már megtalálta, azért van veled... Ezt sugallná a logika, de sajnos a gyakorlatban nem ezt látni. Nem elég neki egy, ahogy a legtöbb melegnek sem. Aztán ne tessék csodálkozni, hogy miért ebben a nemi orientációs csoportban van a legtöbb STD és HIV pozitív. A sok ösztönlény. Mondom mindezt melegként.
3/5 anonim válasza:
Mit akarsz tőle ha már három hónap után súrlódások, veszekedések vannak. Keress magadhoz valót.
Van jelentősége? Naná hogy van. Csak rosszabb lesz. Vagy már most kever a hátad mögött vagy csak a jobbra vár aztán te repülsz.
Több sikert a következőhöz...
4/5 Buran válasza:
A szerelem naivvá tesz... Persze, hogy van jelentősége. Minden bizonnyal épp új prédára vadászik.
5/5 anonim válasza:
Férfiból van és mint tudjuk,csalfák vagyunk.Ha nem csal meg,hagy nézelődjön. Ha megtudod,hagyd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!