Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van jelentősége,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van jelentősége, értéke az első szexnek?

Figyelt kérdés
Megéri várni az első alkalommal, hogy érzelmek is legyenek, szimpátia, ismeretség, vagy csak simán szexelni egy kvázi ismeretlennel akár, aki elég ha külsőre izgató?

2018. nov. 7. 18:23
 1/7 anonim válasza:
22%
Nekem az első az 20 évesen volt egy olyan lánnyal akivel 9 hónapig voltam együtt. Hidd el megéri és nem kell ráfeszülni amint eljön az ideje minden menni fog. :)
2018. nov. 7. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Időpont ma 18:36

Ha a lány előtte fiú volt, de átoperáltatta magát, akkor helyénvaló a válaszod, ellenkező esetben NÉZD A KATEGÓRIÁT.

2018. nov. 7. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nekem van jelentősége és értéke is. Lehet, hogy szentimentális.
2018. nov. 7. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bennem eléggé megmaradt az első, főleg mert olyan sz*r volt. Utólag azt mondom, inkább vártam volna, de ott annyira ki voltam éhezve már 19 évesen, hogy belementem érzelmek nélkül...
2018. nov. 7. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. úgy jártam, mint az előttem szóló 93%-os. Csak én 21,5 éves voltam. Bárcsak türelmesebb lettem volna. A srác nagyon figyelmetlen és ügyetlen volt, ráadásul minden menet között a fülem hallatára előttem beszélte le telefonon a másnapi alkalmijait. Ma már bánom, hogy érzelmek nélkül belementem.
2018. nov. 8. 00:10
 6/7 DominikX ***** válasza:
100%

Szintén úgy jártam, mint az előző két válaszoló. Akkor töltöttem be a 21et, de szörnyű volt az egész. Azóta se voltam senkivel se.

Szerintem mindenképpen érdemes várni.

21/F

2018. nov. 8. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettes, miért ne lehetne jelentősége az elsőnek a kommentjének? Hetero, meleg, tök mindegy, első szex fontos
2018. nov. 8. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!