Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vágytatok valaha hosszabb magányra, egyedüllétre párkapcsolat alatt? Van ennek jelentősége?
Volt egy barátnőm aki megfojtott.. és ragadt rám, mondtam neki, hogy fejezze be, és hagyjon nekem levegőt. "nem bír ő szeret" szakítottam vele. utána nem is kellett senki egy jó darabig, úgy éreztem mint amikor anyám csókolgat és ragad magához.. gyűlölöm az ilyet.
amúgy ha egészséges balansz van a kapcsolatban akkor nem nagyon van szükségem hosszabb (hetekig tartó magányra)
Igen vágytam, kb azt éreztem megfojt a párom és nincs saját életem, nem sokkal utána szét is mentünk. :D
Azóta eltelt 2 év, kihasználtam az egyedüllétet, szórakoztam, barátokkal, családdal voltam, hobbik stb. és most jutottam el arra a szintre, hogy talán lehetne egy új kapcsolatom, de még nem vagyok benne biztos, hogy szükségem van-e rá ténylegesen. :D
Igen...
Egyke vagyok, szóval szeretek egyedül lenni időnként...szükségem van rá néha...a férjemnek ezt már az elején elmondta, és ahhoz képest, hogy ő az 5 testvérével nőtt fel egy szobában tök jól fogadta...:)
Mind a ketten társasági emberek vagyunk, de én néha "visszavonulok" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!