Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Püspökladányiként hol tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Püspökladányiként hol tudok anonym ingyen HIV tesztre menni?

Figyelt kérdés
Van bármi ötlet? Vagy lehet rendelni ilyen otthoni tesztet?
2020. ápr. 21. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A rendelhető otthon elvégezhető tesztet nem ajánlom, ezt szakembernek kell elvégeznie.

Püspökladányhoz legközelebb Debrecenben tudsz HIV tesztet csináltatni a Hajdú Bihar megyei bőr és nemibeteg gondozóban. Ez van a legközelebb, ingyenes, viszont nem anonim és várni kell az eredményre.

Mivel a közegészségügy és az ott dolgozók tudjuk milyen állapotban vannak, és ismerjük a hozzáállást a melegekhez vagy akik akár csak annak tűnhetnek én ezt egyáltalán nem ajánlom.

Ha tesztet akarsz végezni akkor én azt ajánlom menj fel Pestre, a Karolina rendelőben, ahol kifejezetten ezzel foglalkoznak csinálnak tesztet. Anonim, fél óra alatt megvan az eredmény, igaz nem ingyen, de 3 ezer forintba kerül és ennyit szerintem megér az egészséged, és az hogy emberként fognak veled bánni, és kifejezetten melegbarát hely.

Sok sikert és jó egészséget!

2020. ápr. 21. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Kapni a neten tesztet.Nem olcsó,de a szűrés sem.
2020. ápr. 21. 22:58
 3/4 Béla211 ***** válasza:
100%
Amúgy ha nem gyors tesztett készítenek a Karolina úton akkor ingyenes és egy héten belül elkuldik neked az e mail címedre. De néz utána hogy nyitva vannak e, mert én azt hallottam hogy szüneteltetik a hív szűrést. Lehet hogy most csak gyorstesztett tudnak csinálni. Mert a Szent László kórház le van terhelve.
2020. ápr. 22. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Most sehol nincs hív szűrés. Csak sürgősségi ellátás van. A Karolina úti rendelő is zárva van! A járvány miatt!
2020. ápr. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!