Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szánalmasnak és kiábrándítónak tartjátok, ha egy pasi k. urvázik? Azt gondoljátok, hogy nincs esélye senkinél ingyen?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 16:35
1/8 anonim válasza:
Egy pasit se ismerek, aki qrvázik. Nem is értem miért jelentené ezt be bárkinek is. :D
2/8 anonim válasza:
ez miért homoszexuálishoz irtad normális embert annyira nem érdkeli te dolgod ha egy csaj pl tudom hogy végigment ratja a fél város akkor csak egy orvosi vizsgálat után tenném be csak nálad hasonló a helyzet egyetlen nagy baj a k.rvázássa hogy összeszedhetel bármit ezenkivül gyakorlatilag semmi sőt még lesz tapasztalatod is és igen egyes női egyedeknél ez kiábrándító vagyazt sugalja normál nőknél gebasz van neked szóval nem kell hangoztatni.
4/8 anonim válasza:
Persze, máskor meg az a baj, hogy ha egy férfi csak szexet akar egy nőtől..
5/8 anonim válasza:
A prostitúció tárgyiasítja az ember. Az eladót és a vevőt egyaránt... Érdekes téma az is, hogy egy Önmagát heteroszexuális preferanciába soroló férfi hogyan lép a férfi prostituáltak útjára.
6/8 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom, de szerintem nem mindenki azért k*rvázik, mert nincs esélye senkinél. Szerintem az jellemzőbb, hogy lusta és nem hajlandó energiát fektetni a keresésbe.
7/8 anonim válasza:
Hát, az a helyzet, hogy már 50 éves elmúltam, és nem vagyok egy szépség sem. Én már klassz partnert azt hiszem csak pénzért kapok :-)
8/8 anonim válasza:
Nem szánalmas, hanem undorító. Aki képes úgy élvezni a szexet, hogy közben a másik félnek rossz (mert ugye nem élvezetből csinálják), az alig jobb mint egy erőszakoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!