Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexszolgáltatás ingyen lakhatásért cserébe.
Veszélyes?
Persze, a könnyebb út k/rvának, hímr/ngyónak állni. Esetleg lehetne tanulni, dolgozni, vinni valamire az életben.
2016. máj. 25. 12:54
így van. könnym k/*válkodni, mintsem dolgozni, és úgy felépíteni magad.
sajnos ilyen világ van.
Ezzel könnyen vissza is élhetnek, bámikor kirakhatnak a lakásból stb.
Ennek dacára sztem ezrek csinálják. sajnos.
undorító világ van, ahol minden és mindenki elfogadott.
2016. máj. 25. 12:56
Nem ér sokat tanulni, Magyarországon nehezen lehet megélni a fizetésekből...
2016. máj. 25. 13:11
Az ember túlél, mert túl kell élnie. De nem mindegy, hogy valaki egy kis családi vita vagy más miatt durcázik és elmegy qrvának, Vagy fizikai erőszak, vagyontárgyak elvétele, lelki bántalmazás elől menekül és csinálja ugyanezt.
Először meg amúgy is barátokhoz, ismerősökhöz menne lakni az ember, ahol nyilván nem természetben kérnék a fizetséget.
Ahogy viszont a mondás tartja: aki qrvának áll, az ne panaszkodjon később.
Mindenkinek más a határ. Én el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy nincs más út ideiglenesen.
27F
2016. máj. 25. 13:21
Több csajról is tudok/ismerek, akik így csinálták, nem volt gáz egyiknél sem.
2016. máj. 25. 13:22
Előző vagyok, a lényeg lemaradt.
Igen, lehet veszélyes, főleg ha vadidegennel próbálkozol. Lehet a végén még rosszabb lesz, mint otthon.
2016. máj. 25. 13:23
184. § (1) Aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, szabálysértést követ el.
2016. máj. 25. 13:34
8/35 A kérdező kommentje:
Olyan buták vagytok, hogy az hihetetlen, ítélkeztek,mielött ismernétek az embert, nagyon könnyen vagytok,hogy anyuci-apuci minden a pics*tok alá tol.. nekem nincsenek szüleim akik mellém állnának,segítenének... Ennyi
9/35 A kérdező kommentje:
Régebben mindenki megalázott mindenhogy, mindenki keresztül néz rajtam, az iskolát is okok miatt hagytam abba már évek óta... És nem tudok vissza menni, mert senki nem segít és még a kajáért is könyörögnöm kell... Ezért teszem,hogy végre lehessek valakivel aki akár egy kicsit is kedves velem! 18F
#5-ös vagyok, én nem ítélem el. Viszont 21 évesen elköltöztem otthonról, a szüleim egyszerű melós emberek voltak, nem tudtak támogatni, mindent magamnak teremtettem elő. Mondjuk én férfi vagyok más módszerekkel, de azok sem voltak mindig legálisak; ha nő lennék szerintem, akkor azt használtam volna ki és úgy boldogultam volna. Viszont Kérdező, ha itt felteszel egy kérdést, fogadd el, hogy nem mindenki a te szájízed szerint válaszol; ahány ember, annyi vélemény ...
2016. máj. 25. 14:03
Kapcsolódó kérdések: