Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexszolgáltatás ingyen lakhatásért cserébe.
Veszélyes?
Lehetnétek együttérzőbbek a kérdezővel.
A kérdezőhöz:
Miért nem próbálsz valami olyan munkát találni, amihez jár munkásszállás? Nagy állami cégeknél lehet van ilyen.
Meg nyilván tanulnod kellene, anélkül nehéz lesz.
2016. máj. 25. 16:41
A prostitucio nem fejete vagy feher.
Ha nincs mas ut akkor csinald. Viszont annal azert tobbet kerj, mint szallas es etel. Penzt kerj.
Es okosan sporolj, hogy ki tudj torni ebbol az "eletbol".
2016. máj. 25. 16:57
Nem csak nagy állami cégnél van ilyen, ahol a feleségem dolgozik, ott is van a munkásoknak ingyen (majdnem ingyen) szállás. Dolgozni persze kell, keményen (építőipar) de fizetés is van és nem is kevés.
2016. máj. 25. 17:25
Biztos van más megoldás. De ha tényleg nincs, akkor körültekintően válassz "szponzort". Elég szar lehet otthon, ha még ez a lehetőség is jobb annál, sajnállak :(
2016. máj. 25. 17:27
Én próbálom megérteni és elég szar lehet az élete, amennyiben tényleg így van. Egy dolog viszont szemen szúrt. Az pedig az, hogy nem akar se tanulni se dolgozni. Ilyen hozzáállással pedig az ő választása, hogy milyen sorsra jut. Mindenre van valami kifogás, hogy miért ne.. Hogy miért ne dolgozzon, tanuljon és miért válassza azt az utat, ami szerinte könnyebb. Megsúgom kérdező, lehet még jobban megkeseríti az életed és nem lesz belőle kiút, ha belefogsz.
2016. máj. 25. 17:56
Azért ha nincs meg a támogató háttér, akkor nehéz tanulni. Ha meg a feltételek sincsenek meg, akkor meg pláne.
2016. máj. 25. 18:03
2016. máj. 25. 18:26
28/35 A kérdező kommentje:
Szeretnék én eléggé elmenni, tanulni,dolgozni de akkor ÚJRA leírom, SENKI NINCS AKI SEGÍTSEN,SENKI! Hála Istennek hogy beteg nem vagyok most, ennyivel jobb a helyzet!
Mondjuk a munkához nem kell nagy segítség. A tanuláshoz sajnos kell és estin sem lehet tanulni nehéz fizikai munka mellett.
2016. máj. 25. 20:47
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te, Kérdező, de én még sajnos nem tudtam itthonról elszabadulni...
Ha esetleg nagyobb városban laksz, vagy be tudsz utazni, azért egy munkaügyi hivatalt esetleg érdemes volna megkörnyékezned, hátha legalább közmunkára be tudnak osztani, amiből esetleg egy garzont tudsz pénzért bérelni magadnak, vagy esetleg munkásszállón elhelyezést kérni...
2016. máj. 26. 00:28
Kapcsolódó kérdések: