Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebb melegek, mikor ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb melegek, mikor ti fiatalok voltatok hol ismerkedtetek?

Figyelt kérdés
Hiszen nem volt még internet ahol össze lehetett ismerkedni.
2020. ápr. 21. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Népliget meg a jelenlegi Elvis Presley park területén, az régebben bozótosabb volt. Egy idősebb pasi mesélte nekem. És hát tőlem se áll távol, hogy ilyen helyeken "ismerkedjek". :D

28/F

2020. ápr. 21. 21:20
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Fiatalság bolondság.Ha volt egy kis esély és láttam a srácon,hogy minimum biszex,megszólítottam.És ment minden

magától.Vagy csak sétáltam és az idősebb pasik

ajánlatokat tettek.Anno nagyon kellet vigyázni,büntették.

Fajtalankodásnak minősült.

2020. ápr. 21. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#6-os, Nagyon jó emlékeket idézett fel a válaszod, köszi! :D Tényleg így volt, jót mosolyogtam most magamban. :) Tényleg volt a Mások-ban hirdetés, jeligére vagy postafiókra ment a válasz, hogy le ne bukjon senki. Aztán fényképcsere levélben (a fénykép még nem jpg volt, hanem 3-5 napot vártunk rá a Kodaknál vagy az Agfa-nál, mire előhívták, a levél pedig nem e-mail volt meg messenger, hanem golyóstollal írtuk kézzel, papírlapra, néha még parfümmel is befújtuk.) Aztán irány a postára és hetekig vártuk a választ, izgatottan lestük a postaládát, hátha jön valami reakció. Ha még fényképet is kaptunk mellé, az volt a mennyország. :) Nekem még a mai napig van a Mások-ból kb. olyan 50 példányszám, eltettem őket emlékbe a '97-'98-'99-2000-es évekből.

Meg nem tudom még ki emlékszik rá, de ott volt még a TV2 teletext, külön tematikus chat szobákkal. A 811-es oldal volt a fiús oldal. Volt egy réteg, aki alkalmi partnereket keresett ott, meg egy másik csoport, akik beszélgetni jártunk fel oda, estéről estére mindenféle témákról. Nagyon jó kis társaság volt ott az ország minden részéről. Ja, és még fizettünk a chatelésért, minden SMS-ért keményen. Egy fél fizetést el tudtunk ott beszélgetni minden este. :) Ma már a 811 sem működik. Kár, mert szép emlékek fűződnek hozzá. Ott ismertem meg a páromat is, másfél évtizeddel ezelőtt.

Ja, és ahogy a #10-es is írja; nem az online térben éltük az életünket (nem is volt még ennyire elterjedt), hanem a való életben ismerkedtünk. "Köszönés, beszélgetés, érdeklődés... satöbbi. :)" Tényleg így volt. :)

De ha már nosztalgia:

https://www.youtube.com/watch?v=oqYUbpjrZxc

2020. ápr. 22. 02:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, a régi, jó 811 chat oldal. Vt egy időben a pannonnak (akkor még az élvonal vt valóban) majdnem korlátlan SMS tarifája, azzal már jobban jöttünk ki. De volt, amikor lefagyott az oldal, jó ideig nem ment, majd egyszerre jöttek a beküldött SMS-ek. Ott már könnyebb volt azért, mert folytattuk és hamarabb lehetett randit leszervezni. Nekem csak egy rövidebb kapcsolat adódott ott, nem voltam olyan szerencsés, mint az előző. 😊
2020. ápr. 22. 06:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Meséljetek még. Amúgy én 35 vok és 15 éve neten (pride.hu) ismertem meg az egyik párom. Ő is és én is 20 évesen... Na de még ő is használta a TV2 teletextet. Én pl tőle hallottam róla. Pedig már javába volt pride, hotbull, melegrandi, stb.
2020. ápr. 22. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#14, Akkor lehet, hogy még ismerjük is egymást a 811-ről, legalábbis nicknévről. Sok jó arc volt ott, kedveltem őket (többnyire). :) Exacting, Szépfiúd, Canarias, 100asIzzo, Bazardüzü, HIS, Milánka, Rulez, kegjo, ... óhh, a régi szép idők. :D Ez olyan 2002-2003 körül volt, szerintem akkor még nem létezett a pride.hu, a hotbull meg a melegrandi, azok csak pár évre rá indultak. (5 évvel vagyok idősebb, mint a kérdező.)

Ja, akkor még tényleg Pannon volt a neve, és volt ilyen olcsó SMS csomagja. Aztán ahogy kezdett egyre szélesebb körben elterjedni a net, megjelentek az első internetes ismerkedős oldalak, a 811 meg szépen lassan elhalt, mert senki sem akart fizetni olyanért, amit online ingyen is el lehetett érni. Az én 20-as éveim elején még nem volt mindenkinek otthon internete, okosteló meg pláne nem volt, kávézókba jártunk, meg internetes termekbe számítógépet bérelni, pl. a Millenáris Parkba. Nem laptopot, hanem rendes nagy gépeket. :)

2020. ápr. 22. 14:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, a 100asIzzo volt a legnagyobb, rá emlékszem. Majdnem mindig ott sikerült lennie, legalábbis este, amikor a pörgés volt.

A pride.hu is nagyon jó volt, sok értelmes ember és ott is ki tudott alakulni rendes csapat. Sajnos nem tudták a fiúk finanszírozni, azt hiszem kimentek Angliába, így az is eltűnt (pedig de jó lenne még egy ilyen normális oldal).

De hát változik a világ, még ha számunkra úgy is tűnik, hogy nem az előnyére...

2020. ápr. 22. 15:06
 18/19 A kérdező kommentje:
pride.hu kapcsán írtam nekik levelet. De a posta visszahozta. Akartuk átvenni a domaint mert hasznos lett volna ha él tovább az oldal.
2020. ápr. 22. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de jár! Pedig nagy igény lenne egy olyan oldalra nagyon. Nem feltétlen csak a társkeresés, de sok jó cikk és egyéb, ami ott volt. 😊
2020. ápr. 22. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!