Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok olyan szituációban, hogy mikor ismerkedtetek, folyton vártátok, hogy írjon? Hogyan mellőzhetném ezt?
Annyira idegesítő, folyton nézem a telefonomat, hogy írt-e. Elkezdek valamit csinálni, de nézem a telefont. Majd folytatom a tevékenységet, aztán 5 perc múlva megint a telefon. Tiszta gáz... meg folyton agyalok rajta, tanulás közben is elkalandozom ez irányba. Nagyon dühös vagyok magamra... mert így semmivel se haladok. Ha meg láttam, hogy fent volt, de nem írt, kb. a sírás kerülget, pedig tudom, hogy biztos elfoglalt és amiatt. De mégis... ahj.
Ti voltatok hasonló helyzetben? Hogyan tudtátok ezt a szörnyű érzést legyőzni? Itt van folyton a gombóc a torkomban, kész röhej vagyok...
Így szoktam. De utálok taktikázni... nálam valahogy sose vált be.
Azt tapasztalom hogyha valaki miatt aggódni kell, hogy keres-e akkor talán nem velem van a baj. Alapból rosszul indul egy olyan kapcsolat, ahol mondjuk az egyik félnek van erre az úgymond folyamatos kontaktra igénye, a másiknak meg nincs. Ilyen esetben az szokott lenni, hogy pár átsírt éjszaka után (hiányérzet stb), továbbáll az ember és olyat keres aki ezt az igényét is kielégíti. Persze vannak szélsőséges esetek, pl munka vagy épp alszik, de lehet nem az az irogatós típus, ilyen is van. Hozzád meg olyan illik aki erre igényt tart.
25/N
Én is voltam már így, amíg nem lett teljesebb egy kapcsolatom (együtt töltött esték, hétvégék).
Tűzd ki, hogy aznap csak mondjuk pl 6* nézed meg, írt-e, és ehhez tartsd is magad. Az elején nehezen fog menni, de ki kell bírni valahogy erőltesd meg magad:-/ ,
és ha ír, akkor majd megnyugszol. :-D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!