Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tegyük fel, hogy egy passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy egy passzív le szeretnék szopni egy aktívot. Az aktív csak akkor hajlandó találkozni, ha dughat is. Ki miatt nem valósul meg a találkozó? Az aktív vagy a passzív miatt?

Figyelt kérdés
A válaszokban egyértelmű kiállást várok az egyik fél mellett. Akinek olyan véleménye van, hogy a két fél nem illik össze, az tartsa meg magának.

2020. ápr. 21. 14:12
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Ja, vitázni akarok, közben te meg ostoba megoldásokat kínálsz. (Most komolyan ennyire hülyének nézek ki, hogy nem jöttem rá, hogy orált kedvelő partnereket kell keresnem?)

A vita arról szólna, hogy miután én leegoistáztam egyes aktívokat, az érintett aktívok védelmükbe veszik magukat. Nem pedig veled szeretnék vitatkozni, aki szintén egyetért azzal, hogy az aktív a hibás.

2020. ápr. 21. 16:15
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell erőltetetten hibást keresni?

Azért nem valósul meg, mert mindketten mást akarnak. Közgazdász nyelven: a kereslet és a kínálat nem egyezik. Még ha idióta módon ki is kötötted, hogy te márpedig minden áron bűnbakot akarsz keresni, akkor sem mondható egyikre sem, hogy "miatta".

2020. ápr. 21. 17:21
 33/34 A kérdező kommentje:
Közgazdász nyelven, ha nekem sárgabarackra van szükségem és akár 1000 forintot is hajlandó lennék kiadni kilójáért, akkor kizárólag az eladó a hibás, amiért nem történik meg a vásárlás 1200 forintért.
2020. ápr. 21. 17:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális, mindkettő fél miatt... :D

A passzív kipróbálhatná a dugást, de nem.

Az aktív beérhetné egy cumival is, de nem.

A passzív elélvezhetne orál közben is, ha magához nyúl.

Az aktív arcra-szájba-torokba is élvezhet, ha ment volna.

Ez viszont már az aktívot okolja, úgyhogy lehet nem árt a kompromisszum, de azért erőszakba se torkolljon a dolog... :D

jan. 11. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!