Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, hogy egy passzív le szeretnék szopni egy aktívot. Az aktív csak akkor hajlandó találkozni, ha dughat is. Ki miatt nem valósul meg a találkozó? Az aktív vagy a passzív miatt?
Figyelt kérdés
A válaszokban egyértelmű kiállást várok az egyik fél mellett. Akinek olyan véleménye van, hogy a két fél nem illik össze, az tartsa meg magának.2020. ápr. 21. 14:12
1/34 A kérdező kommentje:
*egy passzív le szeretne szopni
2020. ápr. 21. 14:14
2/34 Croissant0101 válasza:
A passzív csak és kizárólag orálisan kényeztetné?
3/34 anonim válasza:
Aktív vagyok de szerintem az aktív a hibás ebbe.
4/34 A kérdező kommentje:
Análisan nem, ennyi a feltétel.
2020. ápr. 21. 14:17
5/34 anonim válasza:
Ha már választani kell, akkor a passzív miatt, hiszen ő nem vállalja, amit a másik szeretne.
6/34 anonim válasza:
Az aktív. Indoklás: belemehetne a csak orálba is, szóval a találkozó a partnerrel, a kielégülése adott lenne, de elrontja azzal, hogy többet akar, így ez nem valósul meg.
7/34 anonim válasza:
Paradoxon!
Van egy mindenen áthatoló lövedék és van egy mindenek ellenálló anyag. Találkozik a kettő! Mi történik?
kb itt is ez a helyzet.
8/34 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem mi köze a hasonlatnak ehhez.
2020. ápr. 21. 14:27
9/34 anonim válasza:
A passzív. Indoklás: csak orálra hajlandó, szóval a találkozón az aktív kielégülése adott lenne, de elrontja azzal, hogy nem akar többet, így ez nem valósul meg.
10/34 Croissant0101 válasza:
Szerintem is paradoxon, de ha nagyon muszáj választani, akkor az aktívot mondanám hibásnak (bár nem hibás egyik fél sem, mert tényleg nem kompatibilsek).
Eszmefuttatás:
Az aktív kaphatna egy orált, de ő többet akar, így orgazmus nuku.
Az aktív megérthetné, hogy a passzív nem kívánja a passzív análisan. Belekényszeríteni pedig nem lehet, mert az már erőszak lenne.
A passzív pedig engedhetne az aktívnak, és megnézhetné hogy közben sem jön-e meg a kedve a dugáshoz.
Mivel az aktív ellen 2 dolgot tudtam felhozni, így ezért lett az aktív nálam a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!