Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tegyük fel, hogy egy passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy egy passzív le szeretnék szopni egy aktívot. Az aktív csak akkor hajlandó találkozni, ha dughat is. Ki miatt nem valósul meg a találkozó? Az aktív vagy a passzív miatt?

Figyelt kérdés
A válaszokban egyértelmű kiállást várok az egyik fél mellett. Akinek olyan véleménye van, hogy a két fél nem illik össze, az tartsa meg magának.

2020. ápr. 21. 14:12
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

"Az hogy valami nem fáj, még nem biztos hogy élvezni fogja ettől."

Ha egy aktív mondja azt, hogy nem élvezi az anált, akkor a meleg közösség szó nélkül elfogadja. Ha egy passzív (pl. én) mondja, akkor elkezdik keresni az okát, már-már meg akarnak gyógyítani, és minden egyes aktívval való kapcsolatom során végig kell venni ezt a néhány perces beszélgetési procedúrát, hogy miért nem akarom, hogy megdugjon.

2020. ápr. 21. 15:20
 22/34 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem te nem vagy komplett.

Ez szex. Az elején tisztázod a szabályokat, és kész. Ebben már megbocsáss, de senki sem akar meggyógyítani senkit, csak tudod egy aktívnak fura, hogy egy passzív nem élvezi az anális behatolást azaz a teljes passzív szerepet. Ezért megpróbálják megtudni az okát, esetleg tanácsod adni. Nagyon rosszul értelmezed a dolgokat.

Azon nem gondolkoztál el, hogy talán nem mindenki másban van a hiba, hanem benned? A te gondolkodásmódod olyan, hogy nem klappol másokéval?

Továbbá van egy módja a véleményed kinyilvánításának, amit elég rosszul gyermeteg módon csinálsz.

2020. ápr. 21. 15:23
 23/34 A kérdező kommentje:

"Azon nem gondolkoztál el, hogy talán nem mindenki másban van a hiba, hanem benned?"

De, többször elgondolkodtam rajta, csak időről időre arra jutottam, hogy nekem van igazam, mert a mások véleménye önellentmondásos vagy tisztán látszik, hogy egoista.

Mint például a tiéd is önellentmondásos:

"egy aktívnak fura, hogy egy passzív nem élvezi az anális behatolást azaz a teljes passzív szerepet. Ezért megpróbálják megtudni az okát, esetleg tanácsod adni"

Azt állítod, hogy egy aktív, aki nem szereti ha megdugják, meglepődik azon, hogy más se szereti ha megdugják. Illetve tanácsot akar adni nekem valami olyanról, amit még sose próbált.

2020. ápr. 21. 15:30
 24/34 anonim ***** válasza:
95%
Nem teljesen mindegy ki a "hibás"? Sem így, sem úgy nem jön létre a találkozó. Majd mindkettő találkozik olyannal akivel minden klappol, az aktív megy olyanhoz ahol dugni is tud, a passzív is talál olyat akinek elég a sz.pás.
2020. ápr. 21. 15:32
 25/34 A kérdező kommentje:

"Nem teljesen mindegy ki a "hibás"?"

Persze, hogy nem mindegy. Elég rosszul érzem magam mikor felajánlom valakinek, hogy leszopom, majd ő azt válaszolja, hogy az én hibámból nem tehetem meg. mivaaan?

2020. ápr. 21. 15:34
 26/34 anonim ***** válasza:
96%
Akkor nem foglalkozol vele és továbblépsz ennyi. Százas v. éppen ezres nagyságrendben kaptam igent, néha még sértő megjegyzéseket is. Nem érdekel, a másik felet minősíti ha bunkó nem engem. Ha meg tapintatlan is, akkor meg pláne jó hogy kimaradt, meghagyom másnak.
2020. ápr. 21. 15:40
 27/34 A kérdező kommentje:
Én hülye meg jobbá szeretném tenni a világot, és zavar, hogy a világban vannak ilyen emberek (akkor is ha nem kell velük érintkeznem).
2020. ápr. 21. 15:41
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

*a #26-os megjegyzéshez százas nagyságrendben kaptam nemet (elírtam)

Jobbá tenni a világot? Szép küldetés, de már bocs, élvezni akarod az életet vagy valami vöröskeresztes, virágszerető hippi vagy utópisztikus álmokkal? Ne akarj mindenkit megváltoztatni, azt keresd ami téged érdekel a többivel meg ne foglalkozz. Nem feltétlenül rossz ember aki nem ugyanazt akarja mint te. Ha bunkó az más tészta, de nem foglalkozol vele és kész.

2020. ápr. 21. 15:45
 29/34 A kérdező kommentje:

"Nem feltétlenül rossz ember aki nem ugyanazt akarja mint te."

Aki a szexben kizárólag csak a saját örömét keresi, az szerintem rossz ember. Én alkalmi szexnél is gondosan ügyelek, hogy a másik élvezze a szexet, sokszor annyira, hogy számomra már élvezhetetlen. Nem azt várom el, hogy mindenki olyan legyen, mint én (habár azt is elvárhatnám a kölcsönösség elvén), de azt elvárom, hogy ne akarjon nekem fájdalmat okozni.

2020. ápr. 21. 15:51
 30/34 Croissant0101 ***** válasza:
96%

Na akkor tisztázzunk valamit.

Te vitázni akarsz, de csak kötekedsz. Fel kellene nőni a vitához. A megoldás olyan partnert keresni, aki csak orált akar.

Ki akarsz oktatni másokat, miközben írod, hogy ha mutatnak kérdést akkor vállalod. Nem vállaltad. Ennyit a gerincességedről, a szavahihetőségedről, és a gondolkodásmódodról. Előbb nőj fel agyban ahhoz, hogy vitatkozni lehessen veled.

2020. ápr. 21. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!