Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tegyem túl magam rajta?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta? (erőszak)

Figyelt kérdés

Passzív melegként nemrégiben vesztettem el az anális szüzességemet.

Az internet adta lehetőségekkel élve partnert kerestem magamnak akivel néhány üzenetváltás után találkoztunk is a lakásán. Az elején elétérdeltem hogy szopjam egy kicsit majd a következő történt:

A partnerem hasrafektetett bekent sikosítóval és tétovázás nélkül elkezdett dugni. Nem foglalkozott vele hogy rettentően fáj. Pár perc után szinte transzban voltam. Elhagyott minden erőm és tűrtem ahogy minden pózban végigerőszakol. (Elég tekintélyes méretről van szó)

Folytak a könnyeim és szerintem még a taknyom is. Minden izmom végigfeszült ahogy ki-be húzogatta - nem jó értelemben. Nagyjából egy óráig kínzott ezzel.

A végén a számbaélvezett és hazaküldött.

2020. ápr. 20. 20:05
1 2 3
 1/23 Noren1989 ***** válasza:
99%

Kezdésnek látlelet és egy feljelentés.

Utána keress egy mentálhigiénés szakembert.

2020. ápr. 20. 20:09
 2/23 anonim ***** válasza:
22%

"Az internet adta lehetőségekkel élve partnert kerestem magamnak akivel néhány üzenetváltás után találkoztunk is a lakásán."

Meg is érdemelted ha már ilyen hülye vagy...

2020. ápr. 20. 20:10
 3/23 A kérdező kommentje:

#2 Megvolt a kötelező áldozathibáztatás is...

#1 Nyilván nem szeretném, hogy a dolog nyilvánosság elé kerüljön mert nem tudja rólam senki - a feljelentés nem játszik.

2020. ápr. 20. 20:14
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Sajnálom. De első élményhez nem értem, miért vadidegent kerestél, miért az interneten, és miért mentél fel hozzá.
2020. ápr. 20. 20:18
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

hát ha nem akarsz pszihologushoz menni, akkor próbáld ki azt, hogy lehunyod a szemet, és újraéled

lehet hülyeségnek tűnik, de ha elnyomod az emléket, akkor nehezebb lesz

2020. ápr. 20. 20:38
 6/23 anonim ***** válasza:
98%

A feljelentésed nem kerül nyilvánosság elé, nem tűzik ki a hirdetőújságra hogy XY-ont megerőszakolták. Sőt nagyon is tapintatosan kezelik, sokszor felajánlják "hivatalból" hogy szükséged van-e mentálhigiénés szakemberre.

Ha nem jelented fel, akkor majd megteszi mással újra és újra amíg le nem kapcsolják.

2020. ápr. 20. 21:19
 7/23 anonim ***** válasza:
32%
Hány éves vagy kérdező és hány éves volt akihez felmentél ?
2020. ápr. 20. 22:10
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
Mindenképp feljelentés + megfelelő szakember.
2020. ápr. 20. 22:58
 9/23 anonim ***** válasza:
58%

Azt nem értem hogy ha szűz voltál miért nagy fasszal kellett kezdeni?

Nem lett volna elég egy kisebb?

2020. ápr. 20. 23:15
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

De amúgy hogy ne csak kérdőre vonjalak én azt tanácsolom hogy beszélj róla valakivel.

Olyannal akiben megbízol.

Például egy meleg barátoddal.

Néztem youtubeon egy csatornát ahol egy lányt erőszakoltak meg 11-en és ő megbánta hogy nem tett feljelentést és hogy nem beszélt róla senkivel.

2020. ápr. 20. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!