Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam rajta? (erőszak)
Passzív melegként nemrégiben vesztettem el az anális szüzességemet.
Az internet adta lehetőségekkel élve partnert kerestem magamnak akivel néhány üzenetváltás után találkoztunk is a lakásán. Az elején elétérdeltem hogy szopjam egy kicsit majd a következő történt:
A partnerem hasrafektetett bekent sikosítóval és tétovázás nélkül elkezdett dugni. Nem foglalkozott vele hogy rettentően fáj. Pár perc után szinte transzban voltam. Elhagyott minden erőm és tűrtem ahogy minden pózban végigerőszakol. (Elég tekintélyes méretről van szó)
Folytak a könnyeim és szerintem még a taknyom is. Minden izmom végigfeszült ahogy ki-be húzogatta - nem jó értelemben. Nagyjából egy óráig kínzott ezzel.
A végén a számbaélvezett és hazaküldött.
El kell keserítenem sokakat, de a feljelentés ott bukik hogy az áldozat felment szexelni a másik lakására. Itt már bukik a vád.
Gondolom az áldozatnak sem hiányzik, hogy egy (zárt) tárgyaláson kb 6an hallják a történetet. Sajnos vannak bunkók.
Menj el egy AIDS tesztre első körben.
Második körben pszihológus.
"El kell keserítenem sokakat, de a feljelentés ott bukik hogy az áldozat felment szexelni a másik lakására. Itt már bukik a vád."
Sokan vannak sajnos ebben a gondolatmenetben, mint ahogy abban is, hogy ha egy nő miniszoknyában sétál hazafelé a buliból valaki utána megy és megerőszakolja, akkor is "az áldozat a hibás" mert hát miért "kellette magát".
"#1 Nyilván nem szeretném, hogy a dolog nyilvánosság elé kerüljön mert nem tudja rólam senki - a feljelentés nem játszik."
Ebben azt is vedd bele, hogy lehetséges hogy előtted már megerőszakolt x embert, ha közülük valaki lépett volna veled ez már lehet, hogy nem történik meg. Ha feljelentést teszel, akkor az is lehetséges, hogy előkerülnek majd más áldozatok is, és akkor már nyerő helyzetben vagy, mert több vallomással többre mentek.
Ha nem teszed meg a feljelentést, ez a gazember büntetlenül ugyanezt megteszi másokkal is, hisz mi veszteni valója van, ha senki sem tesz ellene semmit? Na akkor a következő áldozatok már a te lelkeden száradhatnak. (Nem akarok nyomást gyakorolni rád, de ha belegondolsz így van).
Nem tudom hol ismerkedtél meg vele, de ha van róla képed, esetleg tudod a valódi nevét, akkor kereshetsz további áldozatokat azon az oldalon ahol megismerkedtél vele, illetve tudsz másokat figyelmeztetni, hogy legyenek óvatosak vele.
Pszichológus mindenképpen keress fel, sokat segít, illetve ha beszélsz más áldozatokkal.
Legközelebb meg légy nagyon elővigyázatos, ne menj fel más lakására, főleg ne ismeretlenül első találkozáskor.
Én találkozót mindig nyilvános helyre beszélek meg először, legyen az egy kávézó, park vagy bármi más.
Ettől függetlenül volt olyan aki kicsit vadabbul próbálkozott, oda is vágtam neki, hogy ha nem fejezi ezt be, úgy tökön rúgom, hogy ott rögtön elélvez.
A kérdés az, hogy hogyan tedd túl magad rajta
Most mondanám, hogy az idő segít, de az nem lenne igaz..
Szerintem beszélj valakivel akiben megbízol és ő majd tud segíteni
Nem akarok Utólagokos Kapitány-t játszani de pedig lehetne. (Kérdező ezt a bekezdést inkább hagyd másra. Nem téged akarlak oltogatni.) Hiába tépi a száját itt (és máshol is) néhány ember, hogy ne a pö**ötökkel gondolkodjatok és ne alkalmizzatok minden gyökérrel aki nagypö**ös képet rak fel a rómeóra mert sok a paraszt. Nem a kérdezővolt az első és amíg a rendőrség elé nem kerül az ilyen fa**fej addig nem is az utolsó. És még mindig megy a farokkommandó minden nap. Fogjátok már fel, hogy ezeknek az gyökereknek csak egy kiba**ott lyuk vagytok akibe beleverheti a fa**át. Semmit sem számítotok neki! Miért is törődne veletek? Még a jogi következményektől sem kell tartaniuk, mert tudják, hogy úgysem kerül napvilágra a dolog az esetek többségében.
Én azt javaslom, hogy kérj segítséget. Vannak segélyvonalak, szakemberek. Guglizz rá. Ha elég erősnek érzed magad menj el a rendőrségre és tegyél feljelentést. Ennek kellene az elsőnek lenni de tudom, hogy nehéz. Én sem biztos, hogy meg merném tenni hasonló helyzetben, de tudnod kell, hogy ahogy veled megtette holnap mással is meg fogja tenni ugyan ezt. Tudod a címét, tudod az elérhetőségeit. Elmondod mi történt és ennyi.
És a jövőben áldjon meg az Isten próbálj meg odafigyelni az ismerkedésre. Ne csak a szex legyen a szempont mert akkor a másiknak is csak egy tárgy leszel. Aki szeret az SOHA sem tenne ilyesmit Veled...
Ugyan! Ez a kérdés KAMU!
Itt majdnem ugyanezt leírta tegnap, hogy reklámozza magát:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Meg merített innen:
És innen:
Kamu kérdés. Csodálom, hogy ilyen sokan bedőltek.
"Az elején elétérdeltem hogy szopjam egy kicsit majd a következő történt:
A partnerem hasrafektetett bekent sikosítóval"
Hogy vetkőztetett le?
Amikor bekent síkosítóval, nem gondoltad, hogy mit akar?
"Elhagyott minden erőm és tűrtem ahogy minden pózban végigerőszakol."
A pózváltáshoz a te aktív közreműködésed is kellett (volna).
"A végén a számbaélvezett és hazaküldött."
Ehhez is ki kell nyitnod a szádat, és aktívan közreműködnöd (szopnod), hogy elélvezzen.
Te ezt tetted, és véletlenül sem haraptál rá pl.
Egy anális erőszak után nagyon hihető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!