Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tegyem túl magam rajta?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta? (erőszak)

Figyelt kérdés

Passzív melegként nemrégiben vesztettem el az anális szüzességemet.

Az internet adta lehetőségekkel élve partnert kerestem magamnak akivel néhány üzenetváltás után találkoztunk is a lakásán. Az elején elétérdeltem hogy szopjam egy kicsit majd a következő történt:

A partnerem hasrafektetett bekent sikosítóval és tétovázás nélkül elkezdett dugni. Nem foglalkozott vele hogy rettentően fáj. Pár perc után szinte transzban voltam. Elhagyott minden erőm és tűrtem ahogy minden pózban végigerőszakol. (Elég tekintélyes méretről van szó)

Folytak a könnyeim és szerintem még a taknyom is. Minden izmom végigfeszült ahogy ki-be húzogatta - nem jó értelemben. Nagyjából egy óráig kínzott ezzel.

A végén a számbaélvezett és hazaküldött.

2020. ápr. 20. 20:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kamu

Figyelj engem csak majdnem erőszakoltak meg, de még azt sem tudom elmondani részletesen..

Egyszerűen nem megy nem tudok beszélni róla

És szerintem nem én vagyok az egyetlen

Ha viszont tényleg igaz akkor sajnálom és azt javaslom, beszélj egy barátoddal vagy keress egy pszichológust

2020. ápr. 21. 22:24
 22/23 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki máshogy dolgozza fel. Lehet hogy igaz és azért emlékszik rá, mert ő így dolgozta fel.
2020. ápr. 23. 12:00
 23/23 anonim ***** válasza:
81%
Hathatósan kellett volna tiltakozni.
2021. nov. 11. 03:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!