Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális körökben mennyire gyakori a nemi erőszak?
Főként az első szexrandin/kapcsolat elején, a "járás" fázisában?
Pl.: Amikor a kis "fiú", elkezdi pakolni a nagy papamacit, majd hirtelen fordul a helyzet, és a papamaciból grizzly lesz, és rámegy a "fiúra", aki eddig sosem volt passzív szerepben, és most sem akar.
Azért nem olyan gyakori, hogy az aktív "fiúk" papamacikat akarnak d.gni szerintem
De pl az első 'randin' már egyből sokan a szexre mennek és lehet, hogy a passzív nem akarja rögtön szétrakni a lábát, de nem lesz sok választása, ha az aktív erősebb nála
Plot twist következik, én homoszexuális nőként tudok hozzászólni.
Nekem van egy ismerősöm, egy nagyon kedves, leszbikus lány, akivel próbáltam randizni, viszont nagyon félénk, és bele is őrült szegény abba, hogy megerőszakolta az exe úgy, hogy kikötözte, és felcsatolhatóval bántotta szegényt... Nagyon-nagyon depressziós lett ettől, pedig tényleg jókat beszélgettünk.
Nekem is volt egy negatív, gyerekkori élményem, méghozzá egy másik gyerek bántott, és nem kíváncsiságból, tudta nagyon jól, hogy mit csinál velem, vélhetőleg a szüleivel látta, akiknek kb. 5-6 kölykük van, és mélyszegénységben élnek. Annak a lánynak azóta 17 évesen gyereke lett, én 20 évesen is nagyon félénk vagyok, és fóbiáim, félelmeim vannak, ami szexhez kapcsolódik. Pocsék egy helyzet. :S
Röviden, tömören, sajnos előfordul. +1: családon belül is nagyon gyakori, pl egy apa van hogy bántalmazza a fiát szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!