Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vidéki srácok, ti Pestivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki srácok, ti Pestivel nem is ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Szerintem pl a vidékiek sokkal megbízhatóbbak, mint a pestiek.
2020. ápr. 20. 14:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Kedves, #10-es!

Meleg bárba nem megyek, mert nem az én világom, én a szofisztikált szórakozást szeretem (Operettszínház például.)

És én nem a pletykálkodásról beszéltem, hanem arról, hogy a vidékiek undorítóan bele másznak mások magánéletébe és mindent tudni akarnak az emberről, pedig tudni kéne, hogy hol a határ.

2020. ápr. 20. 16:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt elsősorban a döntő, hogy aki szeretne távkapcsolatot, legyen az vidéki vagy budapesti, az benne lesz az ismerkedésben.

Én nem szeretnék. A párom legyen abban a városban ahol élek vagy max belátható távolságom belül, hogyha kiesek a munkából vagy ő, akkor könnyen tudjunk utazni egymáshoz, esetleg egymástól elindulni reggel munkába. Itt egy fél vagy 1 óra utazási időt értek. Ez belátható távolság szerintem.

2020. ápr. 20. 16:09
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Franish. Szerinted a pletykálkodás egy meleg bárban miben különbözik attól a kibeszéléstől amit meleg bárban tapasztalsz? Egy fokkal sem jobb.

Ha pedig nincs tapasztalatod ilyen téren, akkor ne alkoss erről véleményt.

Továbbá nem attól leszel szofisztikált, hogy melegbárba vagy operába jársz. Az értelem nem ettől függ.

2020. ápr. 20. 16:11
 14/25 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Hidd el kedves Franish, hogy nem csak vidéken másznak bele az arcodba az emberek. Pesten is ugyanúgy vannak szomszédaid, mindnehol vannak 65 év feletti térfigyelőrendszerek, kis- és dohányboltok, ahol megismernek és még sorolhatnám,munkahelyed ahol rosszindulatú munkatársad van és még sorolhatnám. Attól hogy nem szólnak vagy nem jut el hozzád az infó még Budapesten is ugyanúgy zajlik a másik ember megvetése, kibeszélése az utcán is.

Azt is vedd kérlek figyelembe, hogy az említett hőn szeretett fővárosod fele vidéki emberből áll.

2020. ápr. 20. 16:16
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, hogy jön ide a kibeszélés, illetve a meleg bár. Én tényeket írtam vidéki emberekről, amik valóban is igazak.

Hagyd, hogy ki javítsalak, én OperETTszínházat írtam, nem operát. A két műfaj különböző egymástól. 😀

2020. ápr. 20. 16:19
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Elsősorban nem azzal van baj, hogy a "hőn áhított" fővárosom fele vidéki, hanem azzal, ha azt a rossz mentalitást magukkal hozzák.
2020. ápr. 20. 16:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Jaj én kérek elnézést, mint vidéki türhő a műfajtévesztésért.

A füledbe jutott hogy valakinek fura volt hallani, hogy más nyelven beszélsz, ezt megjegyezték és a füledbe jutott.

Nekem több barátom is van Pesten. Itt egy példa:

Felutaztam hozzá, beengedett a házba. Ott beszélt 2 kb 40 éves nő,a párbeszédük:

- nő 1.: a szomszédom a múltkor új ágyat vett. Láttam hogy valami drága darab lehetett.

-nő 2.: az én b*zi szomszédom pedig megkért hogy vegyek már át egy csomagot mert megrendelte, de munka miatt el kell utaznia és pont úgy szállítják ki.

Ott sem jobb a helyzet, és ott sem különbek az emberek. Szerinted a szomszédja amikor a mellette lévő ajtóhoz mentem milyen arcot vágott? Egy fokkal nem különbek ott sem az emberek.

2020. ápr. 20. 16:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Franish nagyon rosszul látod a dolgokat. Az előttem szólókkal érték egyet. Mindnehol ugyanúgy megtalálod az általad megvetett embereket.
2020. ápr. 20. 16:30
 19/25 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Felesleges vitatkozni.

Franish minden vidéken élő embert leírt, mert magukkal viszik a kórt, miszerint leadják a drótot, alias pletykálnak/kibeszélnek.

Neki a Budapesten élő emberek szentek és sérthetetlenek a vidékiek undorítóak, bár ő is vidéken él, tehát vidéki. Neki az érdektelen pesti emberek a szimpatikusak, akkor ez van. Csak tudod ő szofisztikáltan nézi le a vidékieket, mert ő egy szofisztikált ember. Én is vidéki vagyok, nem tartom magam vidéki tuskónak annak ellenére, hogy nem járok operettbe.

2020. ápr. 20. 16:37
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ^_^
2020. ápr. 20. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!