Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vidéki srácok, ti Pestivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki srácok, ti Pestivel nem is ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Szerintem pl a vidékiek sokkal megbízhatóbbak, mint a pestiek.
2020. ápr. 20. 14:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.
2020. ápr. 20. 14:33
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze,legalábbis nálam.
2020. ápr. 20. 14:45
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívesen. Mondjuk ők meg pláne nem, mert sok esetben lenéznek, videkieket. Utazni biztosan nem fognak vidékre, pedig ugyanakkora a távolság fordítva is.
2020. ápr. 20. 14:52
 4/25 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Ismerkedtem már pestivel, sőt volt is párkapcsolatom ott élővel.

Azonban a tapasztalataim azt mutatják, hogy nagyon sok pesti képtelen utazni. Ahogy már előző kommentben is írták, a távolság ugyanannyi fordítva is. Ez csak azért vicces, mert Pest csücskéből simán képesek utazni azért hogy elmenjenek meleg bárba és bebaszva szexeljenek vadidegenekkel, de akár ezt az egy vagy 1,5 órás utazást egy esetleges komolykapcsolatért már képtelenek megtenni.

Ami sokszor feltűnt még hogy az első randira számukra evidens, hogy nem ő fog utazni, hanem a vidéki fél. Szerintem vidéken is vannak kávézók, teázók, mozik, bowling pályák, kocsmák, pubok stb.

A monogámia a következő. Sokan megcsalják a párjukat, illetve nyitott párkapcsolatban élnek. Bőség zavara effektus működik náluk. Aki ezt nem hiszi, az menjen fel társkeresőre, ott 1 nap alatt meg fogja ezt tapasztalni, hogy 10-ből 8 így működik.

Vidéken is élnek ugyanilyen gondolkodású pasik, azonban itt még mindif fontosabb az emberi érték, mint az Budapesten élőkben.

Természetesen tisztelet a kivételnek!

2020. ápr. 20. 15:25
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek Croissant0101 el. Hasonlókat tapasztalok én is.

Azért annyit hozzáfűznék, hogy vidéken is vannak akik megcsalják a párjukat, bár ritkább, pedig lehetőség itt is ugyanúgy adott mint Pesten.

2020. ápr. 20. 15:30
 6/25 anonim ***** válasza:
77%

16 évig éltem egy olyan városban ami területileg ugyan nem főváros, de közigazgatásilag már mondhatni Budapest. Én sosem néztem le a vidékieket, mert én ugyanúgy tisztelek mindenkit. De sosem szerettem a vidéiekben, hogy undorítóan bele másznak a másik magánéletébe, túlságosan közvetlenek, ami szerintem ultragáz, mert speciel én nem támogatom azt, hogy még azt is ismerjük mikor volt az embernek anyagcsere folyamata.

Anyukám meséli egyszer amikor hazajött, hogy: "hallom ma magadban beszéltél az utcán angolul" kérdem én: "honnan veszed ezt?" Majd jön a válasz: "a szomszédunk mondta"

Akkor kérdem én, most miért olyan égetően fontos az, hogy xy mit csinál az utcán, hogy azt a szülőnek jelenteni kell, mint valami "Ávós" besúgó?

Ha Budapesten történt volna ugyanez, akkor az emberek hülyének néztek volna, jót röhögtek volna és továbbmentek volna. Mégiscsak jobb az, ha hülyének néznek, minthogy minden lepésemet monitoroznák.

A másik pedig én pont azt vettem észre mióta vidéken élek (55-ször megbántam már.) Hogy pontosan a vidékiek nézik le a fővárosi embereket, mindenféle indok nélkül. És nekem ez iszonyatosan bántja a csőröcskémet.

Vidékiek, most tényleg nem lehetne azt a tisztességes távolságot betartani a magán élet szempontjából? Miért kell már-már erőszakosan megfigyelni az embereket, majd jelenteni mit csinálnak? A kommunizmusnak már régen vége.

2020. ápr. 20. 15:35
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Illetve, mondhatni mint volt fővárosi nem értek egyet azzal, hogy nem vagyunk képesek utazni, ismerkedtem egy vidékivel, aki kerek perec kijelentette: "én abba az undorító helyre, amit Budapestnek csúfoltok fel nem megyek" e helyett én utaztam a világ végére. De megtettem, mert szeretek utazni, plusz a testi fogyatékosságom miatt nevetségesen olcsón tudok utazni. A fővárosban pedig ingyenesen. Mégiscsak azt tudom mondani, hogy a nem budapestiek azok, akik kijelentik, hogy nem utaznak.
2020. ápr. 20. 15:39
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerkednék pestivel, de ahogy előttem írták csak akkor ha mindenki egyenlően veszi ki a részét az utazgatásból.
2020. ápr. 20. 15:40
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez amit írtál nem attól függ, hogy vidéki vagy pesti az ember, hanem a saját személyiségétől, hogy mennyire pletykás, mennyire féltékeny típus, mennyire szereti a szart kavarni stb.

Egy fontos dologra kitértél. Arra hogy sokszor érdektelenek a másik emberrel szemben. Ugyanez felfedezhető a párkapcsolatkeresésükre is.

2020. ápr. 20. 15:41
 10/25 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Franish, mint írtam tisztelet a kivételnek.

Amit írtál viszont mindenhol felfedezhető nem csak a meleg világban, hanem a heterók között is. Szerintem is személyiségfüggő és nem lakóhely.

Ha már ennyire belementünk a pletykálkodásba és mások kibeszélésébe, akkor menj el egy meleg bárba, ott megtudhatsz mindent kérdés nélkül bárkiről. Elég ha hallgatod amit mások beszélnek. Pletyka mindenhol van, nem csak vidéken.

2020. ápr. 20. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!