Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet kéz nélkül elélvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kéz nélkül elélvezni?

Figyelt kérdés
Nektek sikerült?Hogy? kort is írjatok.

2020. ápr. 19. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Úgy, hogy jól leszopnak. Ahhoz nem kell kéz.
2020. ápr. 19. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Engem egy pasi ujjazott és ingerelte a prosztatát. Olyan jól csinálta, hogy elélveztem. 25 vagyok
2020. ápr. 19. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Nekem sikerült de csak akkor amikor már jó kanos voltam. Úgy csináltam mintha mozgatni akarnám a merev farkam. Te is rá fogsz jönni. De kitartás kell hozzá.
2020. ápr. 19. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
A kéznélkülit engem is érdekelne hogyan kell
2020. ápr. 19. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Pl hason fekve az ágyhoz dörzsölgeted a farkad, mintha dugnál valakit :) Vagy takaró alatt előveszed a farkad és úgy mozogsz, hogy a takaró ingerelje a péniszed :) 24f
2020. ápr. 19. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Levagod a kezed
2020. ápr. 19. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Gondolnam, a handfree videokra gondolsz. Szerintem koncentracio, eros fantazia. Olyan eros, hogy az feler egy farokveressel.

Ahogy leteznek olyanok is, akik teljesen allo farokkal ugy pisilnek, mint egy szokokut. Gyakorlas is. Egyfajta joga.

2020. ápr. 19. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Combok közt erős nyomást kell gyakorolni rá.

Ugyan igy el lehet élvezni tesin kötélmászásnál.Pont mire fel érsz,már jó is lesz- Lejönni nehezebb lesz,vigyázni a gatya száron ne hogy ki cseppenjen .

Iskola padban széken ülve,előre dőlve,lábak a hátra a szék alá.Pö.. a combok közé,erősen rászoritani.

Aztán jó adag megy a gatyába .XD

2020. ápr. 19. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Zuhanyrózsa esetleg? :D
2020. ápr. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!