Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekelne, hogyan lehet a pénisz érintése nélkül, prosztata masszáson keresztül elélvezni?
Szerintem nem törvényszerű, hogy a férfi számára az ejakuláció és az orgazmus nem létezik egymás nélkül.Nem csak orgazmus létezik ejakuláció nélkül, de a fordítottja is előfordulhat, amikor a magömlést nem kíséri a végső gyönyör érzése. Szerintem ti férfiak erről csak többet tudtok - tudatos gyakorlással érheted el azt, hogy megtanuld szétválasztani ezt a két, egyébként összetartozó tapasztalatot.
A prosztata izgatàsa viszont,úgy hogy a férfiasságodat nem ingerled/vered szerintem úgy nem fogsz tudni "elmenni".
19/L
Videók szoktak lenni, de én csak olyat láttam ahol közben a férfi a péniszét is izgatta.
19/L
nekem masszőr csinálta és sikerült elélvezni hogy nem nyult a péniszemhez
Elég sokáig tartott
Elsőnek üzenem, férfiként, hogy az ejakuláció nélküli férfi-orgazmus szerintem legenda.
Kamaszkorban megtapasztaltam, hogy a sokadik orgazmus által már csak pár csepp prosztataváladék jött, de akkor is volt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!