Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé csomos a spermám és neha sajgó érzest erzek a herembe. Dokinal még nem voltam viszont van egy csaj akivel lefekudnék es guminélkül akarja mit tegyek? Nemibetegség lehet vagy prosztata gyulladás?
Lehet megaludt benned :D
Na komolyra fordítva, ha ez igaz, jobb elmenned egy dokihoz. Nem a lány miatt, hanem magad miatt. Lehet, hogy most könnyen kezelhető, de később mát nem lesz az.
Dokitól ne félj, naponta vannak ilyen betegei, nem a farkad nézegeti, hidd el!
Lövésünk sincs, de ha már tippmixelünk, egy hererákkal emelném a tétet.
Irány a doki.
Mielőtt nemi életet élnél, vizsgáltasd ki magad és ha megvannak az eredmények és kikezelnek, utána élj nemi életet.
Nem tudni, mi bajod van, lehet egy fertőzés, amit átadsz a lánynak. Illetve természetesen sok más is lehet.
Az óvszer sem véd meg mindentől. Mert pl. ha orális szexre kerül a sor, egy fertőzés úgy is átadható.
Én nem élnék a helyedben addig nemi életet, míg nem vizsgálnak ki!
"Azota 2nővel is lefekudtem semmi bajuk. "
Sokáig is tud lappangani egy esetleges fertőzés, illetve 4 hét alatt két nő, azért nem tűnsz olyannak, akivel ezt feltétlen meg is osztják, ha mégis bajuk lenne.
De lelked rajta, csak azt sajnálom, akivel így lefekszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!