Vizelési nehézségek, merevedési problémák. Prosztata gyulladás, vagy mi lehet?
Nem minden alkalommal, de kb 5ből 1x nehezen indul meg a vizelés, továbbá megfigyeltem, hogy jó ideje reggel nem volt merevedésem. Nincs impotenciám mert szokott merevedni, azonban a spontán merevedések kb teljesen eltűntek, inger hatására pedig néha nem reagál.
Fájdalmat viszont nem érzek semmit se alhas tájékon se sehol (amit a prosztata gyulladás tünetei közt írtak)
Lehet húgyúti fertőzés is.
De ezt így nem lehet megmondani.
Menj el dokihoz és akkor kiderül. És érdemes minél előbb elmenni, hiszen akármi a gond, minél előbb kezelik, annál jobb. Kezeletlen betegségek súlyosbodhatnak és egyéb problémákat is okozhatnak.
De nagyon sokan nem ísmerik hogy van az egészügyben a vizsgálati rendszer.
A legfontosabb,csak oda mehetek ahova körzetileg tartozom .Ha olyan helyen jelentkezem,ami nem a körzetem,el is utasitanak.A számitógépen minden adat szerepel rólad,még az eddigi betegségeid is,ha voltak .Betegfelvételnél elkérhetik a lakcím kártyát is,hogy közben nem e váltottál lakhelyet,és ide nem jelentetted be .
A mi városunban nem kell időpontot kérni,jelentkezéskor adják a napi vizsgálat ídőpontját.
A leírt tünetek nem tartoznak a sűrgősségire,ha oda mennél átirányítanának az urológiára .
A leírt tünetek már inkább 50 felettire vallanak ,és nem is feltűnő.Bocs ,ha fiatal vagy,de nem írtál életkort.
Nem is tudom hogy mernek felelősség teljes válaszokat írni erre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!