Merevedési zavarral küszködöm. Heregyulladást állapitott meg a doki. Igaz lehet? Van összefüggés? 24/F
Nekem viszont más a véleményem,az orvos is csak mondott valamit,és fel írt valamit,ami nem is használ ,de nem is árt .Ha egy laikus beleolvas a nemi szervek működésébe ,a merevedés,és annak megtartása,nem a herékkel kapcsolatos .
Ennek okát talán máshol kellett volna keresnie,talán ott,hogy miért nem zár le a here vénájában a szelep.
Ha vér akadálytalanul átáramlik,nem jut a barlangos testekbe sem .Oka lehet még kezdődő cukorbetegség is .
Pszichés eredetű,nagyon meg akarsz felelni mindenben ,és ez az ára .
Nem vagyok orvos,így az sem kizárt amit a doki mondott,de én biztos felkeresnék egy másik szakembert is.
Pszichés okot gyanítok én is a háttérben.
Már csak tapasztalatból is :)
Gondolom Te is.Ezért is tetted fel a kérdést.
F45
Erre válaszolván:Nálam ez inkább úgy nyilvánul(t) meg,hogy nem kívántam a "hagyományos" szexet vagy nem szerzett akkora örömöt,ha sokat recskáztam a gép előtt :)
De valóban okozhat ilyen problémát is,mint ahogy tapasztalt Miquel társunk írta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!