Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem szűnő prosztata gyúlladást...

Nem szűnő prosztata gyúlladást hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés

Azért leírom a tüneteim:

Nos fiatal vagyok. 25 alatti és már több mint 2 hónapja szedek rá gyógyszert/antibiotikumot. Nos ülni sokat ülök, mert ez a munkám, de nem tudom, hogy mennyire befolyásolja ez az egészet. Ha ülök sokat akkor fáj is. És meg nem mondom mikor maszturbáltam egy normálisat. :D Barátnő is most kezd összejönni, szóval NAGYON fontos lenne! Akinek ilyen hosszan tartó gyúlladása volt kérem írna tippeket.

TUDOM: google a barátom, de ott mindenhol mást és mást írnak. Olyanokat keresnék akinek már helyrejött. Mert már NAGYON de NAGYON idegesít!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2016. jún. 14. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
A mikrobiológiai vizsgálat milyen kórokozót mutatott ki?
2016. jún. 14. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Nos...

Akárhányszor mentem el nem küldtek el semmilyen vizsgálatra. A vizelet az jó. Ezen kívül csak gyógyszert írtak. Valami ciprinol-t, Omnic Tocas-t, és végül Zinat-ot.

2016. jún. 14. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd, sokszor okozza a prosztatagyulladást E.Coli baktérium, ezért ha az jelen van a vizeletben, akkor az semmiképp nem lehet jó. Azokat a gyógyszereket amiket felsoroltál, bakteriális fertőzésre szokták felírni. Ezért én ebből indulok ki, és ennek megfelelően ajánlom a Grape Vital cseppeket. Ez egy természetes baktériumölő csepp, ami sokkal erősebben írtja a rossz helyen lévő baktériumokat mint az antibiotikumok. Emellett a te flórádat nem bántja (tehát nincs mellékhatása). Kissé drága, de sajnos jelenleg nincs a piacon olcsóbb grapefruitmag kivonat, amibe benne lenne a megfelelő hatóanyag, másrészt az antibiotikumok sem sokkal olcsóbbak.
2016. jún. 15. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Orvos mondott valamit?
2016. jún. 15. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy szedjem el a gyógyszert. Tulajdonképpen már vagy 40 éve a szakmában az orvos. És sokakat meggyógyított. Nekem is volt, hogy egy időre helyrejöttem, de hamar visszaestem. Most is úgy néz ki kissé kezdek gyógyulni. Elvileg 6 hét alatt jönne helyre, de nekem már vagy 2 hónapja megvan ez a gond. :(
2016. jún. 15. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak nagyon-nagyon makacs baktériumok. Ebből kikezelni nem annak a függvénye, hogy egy orvos 5 vagy 55 évet praktizál sikeresen. Ha rászánod magad a Grape Vitalra, nagyon szívesen segítek összeállítani a szükséges adagolást.
2016. jún. 16. 10:17
 7/7 anonim válasza:
Szia menyél visza és masziroza meg a prosztidat és vegyen mintát a váladékból én is igy jártam és abban volt a baci e.colit tudom kellemetlen de ki derül az igaszság én több mint fél éve kinlodok vele.
2016. dec. 9. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!