Ha nem maszturbálok annak lehetnek káros következményei? Ilyenekre gondolok pl: betegségek, idegesség, stb. pl: hallottam olyat hogy prosztata gyulladást okozhat, meg növeli a prosztatarák esélyét. 16/F
idegesség, feszültség várható,és a prosztatának sem tesz jót, bár éles összefüggést nem vonnék a prosztata gyulladás, és eközött. Erről azért dokit kérdeznék, mert én nem vagyok az. :)
Ezt a bűn dolgot meg szíved joga így látni, ennél nagyobb sületlenségeknél sem tudtuk meggyőzni a kiagyalóját, hogy baromság :)
Az előttem szólóknak igaza van. Ha nem maszturbálsz,előbb utóbb éjszaka, spontán magömléssel fog a szervezetedből távozni a "fölösleg". A maszturbációt abbahagyhatod, de ezt nem tudod befolyásolni, mert a spermiumok termelése ettől még nem fog leállni a szervezetedben.
Erről nem tudsz úgy leszokni, mint az édességről, mert ösztöneid Neked is vannak. Uralkodhatsz rajta, de ettől még ugyan úgy vágysz majd rá.
Szerintem ez olyan mint a sz@rás.
Kell és kész!
Ha lesz barátnőd őt sem fogod kielégíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!