Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány nyavalyog valamennyire?
Nem erre a HP-s nyavalygásra gondolok, hanem, hogy van minden lánytól hallom, hogy ha nincs kedvük valamit megcsinálni, vagy valahova elmenni, ahova kellene vagy muszáj lenne, akkor jön a : "jaaj, nem akarok, nincs kedvem, minek!? hülyeség!, nem érdekel! Ne már!, nekem nem megy! nem tudom megcsinálni..."
Nem azt mondják, hogy "nem megyek és kész! Nem csinálom meg!" és le van zárva a téma, hanem így nem tetszik nekik, és percekig ezt mondogatják.
Minden lány csinál ilyet?
Azért kérdem, mert a haverom azt mondja, hogy ettől nőies egy nő.
Valami nem megy neki, vagy nem tud megcsinálni, akkor szól, és a férfi megcsinálja, így segít a nőn.
Nincs olyan hogy női nyavajgás. Az, ha neked nincs kedved vmire, fiúként rávágod: jaj, érdekli a ge*it, vagy a fas*nak sincs rá kedve. Mi meg, jaj, nem érdekel, ilyenek
Hisztis nők vannak, de ők IQ hiányban szenvednek, és anyukám azt mondta, a buta embereket nem szabad szidni, mert én is butává válok.
Hidd el, egy idő után még kicsit igényled is hogy csinálja!
1. Kihívás meggyőzni és leállítani
2. Ha hülyeség miatt hisztizik, idővel rájön és megpróbál a kedvedbe járni.
3. Bármiért is hisztizik, jól esik Neki ha toleráns vagy vele és 'tűröd' - látja, hogy fontos Neked.
Szerintem jót tesz egy kapcsolatnak!:)
Persze, itt most nem a kritikus kis nyafi lányokról beszélek...csak egy-egy rossz napról, rosszul elkapott pillanatról.
20L
minden lány csinálja ,de am nem tom miért csináljuk,még kifogásokat is keresünk xd
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!