Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megtanulni ejakuláció nélkül elélvezni? F
verd ki 4x, utána már nem lesz gondod vele,
vagy a prosztata műtét a megoldás,ondóvezeték lekötése,vagy ...mittom én ,... tényleg ! ...miért akarod ezt?
Ejakuláció nélkül nem egy olyan komplikált dolog, én sokat szoktam használni maszti közben, ha nem akarok magam után takarítani. De csajjal azért ezt nem használnám, fogamzásgátlásnak nem 100%-os. (Na jó, előfordult már, de nem csinálnám túl sűrűn.)
Van egy pont a herezacskó mögött, amit ha erősen nyomsz élvezés közben, akkor nem jön ki semmi, de ugyanúgy megvan az orgazmus érzése.
Amúgy a takarításon kívül sok előnye nincs, ugyanúgy lelankad utána, és várni kell a töltődésre, talán csak egy kicsit rövidebb időt.
Kedves utolsó. Az nem ejakuláció nélküli élvezés amit te csinálsz maszti közben, ugyanis ilyenkor ejakulálsz, csak benned marad a sperma. A pont elnyomását úgy hívják, hogy külső zár, azaz a már kilövellő anyagot nem engeded ki a húgycsövön, de attól még az eredeti helyéről (mellékherék) már kijött. Persze ilyenkor ez idővel a testbe felszívódik és újra fel tudod majd használni, de nem valódi ejakuláció mentes élvezés. Hozzáteszem, nem is maszti közben nagy szám megcsinálni, hanem szex közben és a valódi ejakuláció nélküli orgazmust, nem a külső zárat.
Mindenki: Az ejakuláció mentes élvezés azért jó, mert ilyenkor elélvezel, orgazmusod van, de nem kókadsz le. Azaz bármeddig képes vagy fenntartani a merevedésed és bármennyiszer élvezhetsz. Én korábban mindig irigyeltem a multiorgazmusos lányokat, akik 5-10x el tudtak élvezni alattam, amíg nekem 1 jutott. Most fordult a kocka és egyenlők az esélyek - mert ha korábban kedvem szerint az elején elélvezek és nem tartom vissza, akkor vége a játéknak, pedig én a hosszú meneteket szeretem :) Így nem. További előnye, hogy az első orgazmusod még kisebb, a második nagyobb, a harmadik még nagyobb... stb. Az utolsónál pedig még mindig dönthetsz úgy, hogy ejakulációval élvezel, ami felteszi az i-re a pontot.
De az valóban igaz, hogy ettől még előváladék jön vagy jöhet, mert az a prosztatából jön és nem a mellékherékből és az is tartalmazhat nyomokban spermiumot, azaz bár csökkenti a teherbeesés veszélyét ha így élvezel, de nem negligálja. Szóval mint védekezési módszer nem megbízható, de nem is ezért szeretik.
Summázva - sokkal több élvezet neked és a nőnek is, teljes kontroll az orgazmusod felett, de nem nyújt biztonságot a fogamzás ellen. Ezért jó és bizony megtanulható.
A neten rengeteg segédanyag van fenn, a gond az, hogy a nagy része még a jó forrásoknak is szemét, mert tele van spiritualitással és a technikák úgy nehezebben megérezhetőek, elsajátíthatóak. Ha jól tudsz infókat szűrni, akkor ki is tudod venni a lényeget idővel. Multiorgazmusos férfira érdemes rákeresni, illetve sok tantra mű foglalkozik ezzel, csak a nagy része közben a saját élet vagy vallásfilozófiáját is rád akarja erőltetni, ami nekem személy szerint nem szimpatikus.
Remélem segítettem tisztázni a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!