Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik a fájdalmasabb megcsalás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a fájdalmasabb megcsalás?

Figyelt kérdés

Ha a párotok egy veletek azonos nemű személlyel csal meg vagy egy elenkező neművel.

Hogy kicsit érthető legyen. Meleg férfi pár vagytok. A párod meg csal téged.

Mi a fájdalmasabb ha egy nővel vagy ha egy férfival csal meg?

Most nem arra vagyok kiváncsi hogy a szimpla megcsalás mennyire fáj, hanem arra hogy véleményetek szerint melyik a rosszabb.

2020. ápr. 18. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
A ferfi
2020. ápr. 18. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit offnak tűnhet, de azért megosztom veled, én hogy jártam. Aktv fél voltam egy kapcsolatban, a párom egy gyönyörűséges shemale volt. Mindig ő volt a passzív fél, meg sem fordult a fejemben, hogy kipróbálná magát aktív félként is. Mégcsak apró utalást sem tett rá. Aztán egy nap közölte velem, hogy többé nem tud velem lenni, mert megcsalt egy shemale ismerősével, hogy szex közben egyszer végre ő lehessen az aktív fél. Mindig biszexuálisnak vallotta magát, ezért nem értettem, miért nem egy női testbe született nővel szeretkezett shemale helyett. Azt valamiért jobban meg tudtam volna érteni. Szóval szerintem jobban fáj, ha azonos neművel (semmi offenzív, ne haragudjatok) csal meg.
2020. ápr. 18. 17:56
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Párom biszex, tehát nem konkrétan a kérdésre válasz (azaz nem meleg partnerről van szó), de nekem sokkal rosszabb lenne, ha lánnyal csalna meg.

21f

2020. ápr. 19. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
62%

Hát biszex pasival nem terveznék komoly kapcsolatot mert két fronton is meg tud csalni.

Viszont meleg pasinál egyértelmű hogy az a rosszabb ha pasival csal meg.

Viszont ha komolyabb kapcsolat összejönne egy biszexel akkor is jobban fájna ha pasival tenné mertegy csajnál úgy sem néznék ki jobban.

2020. ápr. 20. 10:30
 5/12 -remete- ***** válasza:
64%
Engem nem érdekel ha testileg lép félre az asszony. De ha érzelmileg lépne fwlre az nagyon fájna.
2020. máj. 11. 06:30
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Én nem teszek különbséget. És bármikor összejönnék biszex pasival is, nem a szexuális orientációja miatt fog engem megcsalni valaki. :D
2020. jún. 16. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
nekem teljesen mindegy. A megcsalás az megcsalás.
2020. jún. 17. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha pasival tenne jobban fajna,mert ezek szerint nem vagyok neki eleg jo,ha lannyal teszi az is fajna,de nem annyira,de ha uga nezzuk noi idomokat vagy p.ncit nem tudok neki biztositani,igy kevesbe fajna.
2020. júl. 24. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Mivel én férfi vagyok, és lányos fiúkban gondolkozom, az sose zavart, hogy a többi lánnyal mennyire nyalják-falják egymást. Viszont már azt is nehezen viselem, ha más férfiak egyáltalán a közelébe mennek, nemhogy több... Számomra a másik férfi a konkurencia.

Lehet, lányosabb fiúk inkább a többi lányra lennének fétékenyek a párjuk esetében.

2020. aug. 11. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különbség.
2023. máj. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!