Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok megcsal egy nővel?
Na szóval. Nem ismerem a párodat.
De ha viszont tényleg furcsán viselkedik ettől a személytől tényleg lehet róla szó hogy van valami.
Akkor normális az egész ha van más női barátja is vagy egy egyszerű barát akivel sokat foglalkozik/törődik, érdekli mi van vele.
Nem lehet hogy unja a jelenlegi életét hogy kevés a barátja és végre talált valakit akivel jól el tud dumálni?
Melegeknél gyakori hogy nőkkel vannak jóban. Bár te tudod te ismered.
Nem elég bő amit írtál ezért kérdezem.
Bár én a helyedben biztos kideríteném mi folyik a háttérben ha a barátomról lenne szó. Ilyen hirtelen változás furcsa lenne nekem is.
Pl. lehet az is kettőjük története hogy a nő depressziós és a párod próbálja fel viditani mert a nő remete életét él. Ha nem ismerném páromnak ezt a főnök asszonyát akkor nekem is unalmas lenne folyton róla hallani.
#2 te inkább maradj csöndben :)
Én is sokat mesélek a munkatársaimról a páromnak - érdekes sztori, és nem, nem csalom meg egyikkel sem :)
Pl. milyen jó fej a főnöknőm. Az a köcsög Péter már megint pattog. A velem szemben ülő Tamás mekkora baromságot mondott, mekkorát röhögtem rajta. Marcsi cicája milyen rossz volt, videót is láttam róla. Ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!