Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, a nőm megcsal! Saját magával. Mit tegyek?
Cool, szerinted nem próbáltam?
Már két napja csak kézimunkázok neki ,de ahogy eltalálom épp hogyan tetszik neki:eltolja a kezem és csinálja magának.
Te vagy a pasija?? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Nagyon is kispályás vagy, semmit nem tudsz a nőkről. A legtöbbnek egyszerűen nincs hüvelyi orgazmusa, normális, tapasztalt pasi pedig izgatónak tartja ha a nő a csiklóját dörzsöli szex közben. Ha ezt meg meri tenni előtted, az azt jelenti hogy el tud lazulni, fel mer szabadulni a társaságodban.
Tudod nem a mennyiség számít, hanem a minőség. Tökmindegy hány nővel voltál, ha még mindig nem tanultál belőle. Nem szereztél tapasztalatot a nő működéséről, mert tipikus önző pasi vagy aki úgy van vele hogy ő a teremtés koronája és hogy csakis ő tehet bármit is aktus közben.
Ha gumibaba kell aki nem aktív az ágyban, csak szétteszi a lábát és hagyja hogy mindent te csinálj, akkor szerezz be egyet valamelyik szexshopban.
Sok nőnek szüksége van rá hogy közben stimulálja SAJÁT MAGÁT, get over it.
Legyetek szívesek kontraproduktiv ötletekkel előállni,és nem a múltamon rágódni! Tudom,hogy a válaszolók fele örül évi egy partnernek is,a másik felének meg heti 20 percet kell beosztania egy nem teljesen megfelelő társsal. (Akinek nem inge ne vegye magára)
Arra vagyok kíváncsi;van-e ebből a helyzetből kiút? Vagy mivel győzködje magát az ember fia:attól még jó az ágyban?
Kontraproduktív=haszontalan, a kivánatossal ellenkező hatású.
A kérdésedből úgy látszott, hogy hasznos választ vársz, szóval nem értem. Vagy csak olyan idegen szót használtál, aminek nem ismerted a jelentését?
Háromszáz nőd volt eddig? És most először lennél szerelmes? Egyik sem volt jó neked, nem maradtál meg egy mellett sem. Ez furcsa.
"Háromszáz nőd volt eddig? És most először lennél szerelmes? Egyik sem volt jó neked, nem maradtál meg egy mellett sem." Ez gyanús. Aki 25 évig havi átlagban más nővel van, az vagy korábban is volt szerelmes vagy nem képes rá, csak most is keveri valamivel, mert képes kötődni.
Meg kellene beszélni a csajjal komám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!