Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm megcsal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsal?

Figyelt kérdés
Nem elégedett a szexuális teljesítményemmel, meg igazából semmivel, ami én vagyok,és igaza van, mert ő sokkal jobb, mint én. Fiatalabb, szebb, okosabb, viccesebb, gyönyörű alakja van, sokkal jobbat érdemelne, mint én, kielégíteni se tudom. Néha észreveszem, hogy férfiakat néz, egyszer láttam kocsiból, hogy egy férfi ment mellett az utcán(ő nem vett észre) Szerintetek meg fog csalni vagy már most megcsal?
2019. dec. 5. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazáből mindegy is. Nem vagy vele boldog. Szakíts vele, kicsit szedd rendbe/össze magad. Elöbb gyógyítsd meg az önbizalom hiányod és utána keress párt, csak úgy lehetsz boldog.
2019. dec. 5. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Négerekkel, igen.
2019. dec. 5. 09:51
 3/7 kisördög1 ***** válasza:
100%

Ha így állsz akkor tényleg soha nem fogsz felérni hozzá, elöbb utóbb vége lesz a kapcs-nak, vagy félre fog járni.

De miért is vagytok együtt ha mindketten így látjátok?

2019. dec. 5. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hűséget fogad nem vakságot

Nem azért de kézzel szájjal se -bírod kielégíteni?

A lány hány éves? Te mennyi?.mióta vagytok együtt?

Hogy érted hogy rossz a teljesítményed? 3 perces pasi vagy ?

2019. dec. 5. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Még nem csal meg de 100% hogy meg fog. Ha csak a hibát keresi benned akkor fejben már túllépett rajtad és ezt akarja igazolni a hibáiddal. Már aktívan nézelődik, és csak idő kérdése mikor lép le. Szinte biztos hogy még azelőtt megdugatja magát mielőtt közli veled a hírt hogy lelép, mert le kell tesztelnie az új pasit.

Szóval ezt szerintem engedd el.

2019. dec. 5. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt mi nem tudhatjuk, de arra igen nagy az esély, hogy ez a kapcsolat nem fog túl sokáig tartani, ha így állsz hozzá. Utána meg semmi közöd nem lesz hozzá kivel csinálja, vagy kivel nem.

Nincs meg a szexuális összhang, az önbizalmad 0, szinte te magad sugallod neki hogy hagyjon ott. Mit vársz tőle, ha te nem teszel semmit azért hogy együtt maradjatok???

2019. dec. 5. 13:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha olyan csaj lenne aki folyton elmondja mennyire jó pasi vagy, akin látod, hogy imád téged és csillog a szeme ha rád néz akkor nem lenne benned a teljesítménykényszer együttlétkor. Nagyon önfeledt dolog csak úgy szexelni azzal akivel szeretitek egymást, elvárások és bizonyítás nélkül. Így megkockáztatom hogy nem vagy 100%-osan kemény sem mikor kellene, mert nem érzed jól magad.

Dobd a szarba és építs önbizalmat sürgősen

2019. dec. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!