Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti észre vennétek hogy a pártok a munkahelyén szexel, vagyis megcsal?
Figyelt kérdés
Nőről van szó, mire figyeljek, bugyijára, viselkedésére?
Írjátok oda hogy nő vagy férfi aki hozzászól.
Köszi!
2019. júl. 18. 13:24
1/12 anonim válasza:
Igen ez a 2. Bár bugyit vihet magával váltásnak. Ha túl negédes otthon az is gyanús lehet.
3/12 A kérdező kommentje:
Esetleg ha van itt olyan nő az hogy csinálja hogy ne bukjon le?
2019. júl. 18. 13:29
4/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy észre venném-e, de ha kiderülne, én biztos nem szavaznék ilyen pártra.
5/12 anonim válasza:
Honnan veszed h a munkahelyén csal meg téged? Van azt honnan feltételezed h megcsal?
Hogy figyelnéd már a bugyiját? megnézed mindennap a szennyest h hány használt bugyi van vagy mi? vagy esetleg szagolgatni akaod h sperma szagú e?
Viselkedésből sokminden kiszűrhető.
Pl ha otthon van akkor lenémítja, dugdozza előled a telóját, egyszer túl szeretetéhes, utána meg hisztis(bár ez nálunk akkor is előfordul mikor nem csaljuk meg a pasinkat)
Kifogásokat keres h miért nem akar veled most szexelni. Stb
L
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ebből nem lehet semmit leszűrni, szerintem pont nem hisztis lenne, hanem feldobott hangulatban lenne, mondjuk ez is furcsa amikor hazajön mint aki kirándulni volt, nincs elfáradva.
2019. júl. 18. 13:53
7/12 anonim válasza:
Kérdezz rá. Az arcáról mindent le fogsz tudni olvasni. Hacsak nem nagyon jó színész.
1# vagyok
8/12 anonim válasza:
Jaj, de cukik a pasik, hogy ők bizony hogy észrevennék már egyből :)
9/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle és nézd a szemgolyóját. 22F
10/12 anonim válasza:
4-es senki nem értékelte a hozzászólásod, de én qrva jót röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!